![]() |
Dlaczego jeszcze gramy?
Temat poświęcony pewnej refleksji...dlaczego dalej gramy?
Tibia przestaje mieć jakikolwiek sens, każdy już w jakimś stopniu jest uzależniony. Popre swoja pierwsza myśl (,,Tibia przestaje mieć jakikolwiek sens) kilkoma arugumetami: 1) Hakerzy. Już niejeden gracz pewnie spotkał się z nieuczciwością jaka panuje w tym niby świecie. Człowiek traci w godzine wszystko co zyskał przez całą swoją gre w Tibie, a stracił na tym dużo-zdrowie,pieniądze (PACC) i co najważniejsze czas. 2) Boterzy. Spotkasz ich wszędzie... zarówno jak i na skillowaniu jak i na expieniu... 3),,Allegrowicze" Wiadomo, kupisz wszystko od PACC do jednej z najlepszych postaci. Może czas najwyższy żeby zająć się czymś innym? Jest trudno, sam się o tym przekonałem ale przecież już pewnie niejeden wasz wirtualny kolega pokazał wam jakto zrobić. Co wy o tym myślicie? Pozdrawiam. Macq |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Achh
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
O to,to Co na ten temat myślę |
Najlepszy sposób na skończenie z tibią ? Wbicie 70~ lvla i znudzenie się nią.
PS: Ważne ! Postać musi być bez pacca. |
1.Hakerzy....FireWall Anty Virus jakiś dobry,Własny umysł i po kłopocie
2.Boterzy Ctrl+r Chyba... 3.Allegrowicze na to chyba sposobu nie ma... |
Mogłeś zrobić temat: "Nadal grasz w Tibie, a może już przestałeś ? Dlaczego?". Wtedy byłaby dyskusja. :)
|
Hakerzy są przydatni, zniechęcają do tego czegoś.
Cytuj:
|
bo mam tylko 2 gramy?:o
|
Cytuj:
Ale po co ty mnie koles powtorzyles ?? Napisalem dokaldnie to samo ; s |
Cytuj:
Czy jak ktoś kupi PACCa przez Allegro to mu się łatwiej gra? Może mu to w czymś pomaga? Może ma dzięki temu lepsze EQ? Boże nie dostaje banów za byle co? A może po prostu uważacie, że wszystko na Allegro co jest związane z Tibią jest złe? Oszukują? Co z tego, że oszukują? Wszędzie na Allegro mogą cię oszukać tak samo jak przy sprzedawaniu PACCa. A część sprzedających PACCa na allegro to tacy sami pośrednicy jak firma Drom. Więc pytam jeszcze raz: co wam przeszkadza w kupowaniu PACCa przez Allegro? @down: No i nadal nie rozumiem co za różnica kupić u Droma a kupić na Allegro. W tym momencie płacenie podatku to jego sprawa, nie nasza. (Może ja jakiś ciemny jestem... Ale taka już moja natura) |
Edit:@Up
Tak, jesteś rzeczywiście ciemny. Kupić legalnie, to nie to samo co kupić nielegalnie. Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:17. |