![]() |
Kordos
Witam
Poszukuję członków do teamu pracującego nad nową grą na podstawie(podkreślam podstawie nie silniku vallheru). Będzie to gra online jednakże nie będzie kopią vallheru. Wszystkich zainteresowanych zapraszam na www.kordos.pun.pl |
Coś więcej plax?
P.S. Na czym Ty się znasz? I co zamierzasz robić? P.S.2 I tak na 99% nie spróbuje. Pozdrawiam |
Czyli kolejna ambitna gra, nie na silniku vallshit ale niewiele się różniąca. I Podoba mi się to Twoje forum, admin jest jedynym zarejestrowanym użytkownikiem ;)
|
Grunt to zainteresowanie, ciekawy pomysł i jakiekolwiek predyspozycje. Ważne, że napisałeś, w jakim świecie będzie gra się toczyć, co będzie celem i inne ciekawe rzeczy mogące zachęcić lud! Tak trzymać!
|
Niezwykle nas oswieciles i do tego twoja znajomosc programowania, o ktorej nic nie wiemy.
Tak trzymac bendzie to najlebsza gra na gameshita. A znalazlbym sie w teamie jako fabularzysta? Albo maper jesli mozna. ;] |
Ja robiłem gierke na silniku vallheru to jest dość proste ;d ale ciężko zrobić jakąś klimatyczną bo tyle tego jest już....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |