Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Tripida retired. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136686)

Kirwy 29-06-2007 12:01

Tripida retired.

Tripida 302 MS z Astery przeszedł na urlop. Przez co? Sami zobaczcie.

Cytuj:

Comment:
27/06/2007 - RETIRED - HAIL UPDATE

Alguma dúvida no tibia?
Visite o supported fansite www.tibiabr.com
Nie wierzysz? Wejdź na http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters i wpisz Tripida.

O tak update naprawde udupił sorców...

Xeremon 29-06-2007 12:16

Kto będzie następny?:confused:

Duch Guardi 29-06-2007 12:20

To już kolejny przypadek po update że h lvl przestaje grać kilka osób 200+ teraz 302 ;/ Jak tak dalej pójdzie to na deserta nie będzie brakowało paladyna tylko drutów i sorców. Pewnie w następnym upie będzie znowu ulepszanie postaci magicznych. Mnie to wydaję się śmieszne taki knight raz zainwestuje w raz miecz zrobi sobie druta do uhów i praktycznie bez wydatków lootuje , a taki sorc musi inwestować w mf przez co rzadko wychodzi na +

Goldscorpion 29-06-2007 12:25

MDW też już 3 dni sie nie loguje. Czyżby również i on?

Argen 29-06-2007 12:25

Po prostu wbił co miał wbić, osiągną swój cel, i napisał 'fajowego komenta'.

Macunio 29-06-2007 12:31

o boshe to jego sprawa jesli gral sorkiem dlatego ze mial zaje*iste pg to sie nie dziwie... pewnie teraz mysli ze cipy odrazu dadza sorka moc bo jakis tam tripida nie gra... ,

Dark Sven 29-06-2007 12:47

Oj, oj, oj... Jakiś maniak przestał grać w tibie. Faktycznie, straaszne <ziew>

PiscemNatareDoces 29-06-2007 13:19

MDW, tego brazola ktory w commencie pisze se ze wspiera tibiabr.com bo mu za to oplacaja pacca a on im reklame kazdy ma w dup*e.
Nie tylko Tripida odchodzi ;] Takze Cachero (269ms) Ciekawie opisal update w commencie ;]

Profesormarian 29-06-2007 13:33

I bardzo dobrze ze poodchodzą:)
Niech poczuja sie jak rycerze miesiac temu:)
Gdy oni z zajebistym zyskiem polowai na warlcoki/demony, rycerz mial waste na glupich dlach..
wiec jedyne co moge im powiedziec to- bye menz

Alanus Lutinum 29-06-2007 13:40

Teraz, chyba wybiorę sorca, bo w next update zaś ujebią knightów i pallów, a sorcowie będą rypać na 50 lvlu z 3000 z sd a ja moim pallem po 20 z p-boltow. To nie balans, to zjebanie tibii, wcześniej było lepiej, teraz jest dupiato. Strasznie chamscy jesteście, żalllll "idę robić palla, bo on nie ma waste".

Pan Klocek 29-06-2007 14:01

Powiem tak wszystkim tym co rezygnują z gry przez update :

CRY ME A RIVER EMO BOYS!

Minie trochę czasu i ludzie się przyzwyczają. To że sorcek będzie miał trochę większy waste? Po co tyle krzyku! Przecież gra na takim 200 lvl sorcem wcześniej to było jak oteesy, czego się tak mażą? Pffff widocznie nie powinni grać, troszkę i poziom trudności wzrósł (z very easy na medium) i już ryczą, krzyczą, panikują i rzucają zabawki wybiegając ze łzami w oczach z piaskownicy. DROGA WOLNA! Przynajmniej ruch się trochę zwolni...

PharadoX.05 29-06-2007 14:04

Naprawde? Zaniose żołte róże na jego grób i zatańcze. Who the Hell Cares?

Edit : Jeżeli grał tylko dla dobrego Expa , to b.dobrze że zrezygnował.

Regoor 29-06-2007 14:35

No i widać, że update nic dobrego nie przyniósł. Kolejny h-lvl odchodzi na emeryturę.
Za to cieszę się, ponieważ Eternal Oblivion wrócił do gry (może nie w takim stylu , jak kiedyś, ale gra).
Z tego co widziałem, wydaję się, że Mateusz Dragon Wielki sobie odpuścił (?) expienie...
Zobaczymy, co dalej ten up~ przyniesie (ale raczej nic dobrego).

Pozdrawiam.

wrogonastawiony 29-06-2007 14:49

Tak, poplaczcie sie bo Tripida ma teraz gorsza statystyke exp/h :( I wpisal sobie w komencie ze "sie przemęczył z powodu update" :(
Udupili sorkow :(
:(

Pan Klocek 29-06-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Regoor (Post 1519850)
No i widać, że update nic dobrego nie przyniósł. Kolejny h-lvl odchodzi na emeryturę.
Za to cieszę się, ponieważ Eternal Oblivion wrócił do gry (może nie w takim stylu , jak kiedyś, ale gra).
Z tego co widziałem, wydaję się, że Mateusz Dragon Wielki sobie odpuścił (?) expienie...
Zobaczymy, co dalej ten up~ przyniesie (ale raczej nic dobrego).

Pozdrawiam.

A powiedz mi od kiedy miarą jakości update jest ilość grających h-lvli?
Expie sorcem razem z Knightem i we 2 rządzimy. I o to właśnie chodzi! To jest MMORPG a nie jakiś hack and slash gdzie chodzisz sam i tłuczesz wszystko. Team work! I radze wam tak do tego podchodzić.

Vil 29-06-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi (Post 1519488)
Mnie to wydaję się śmieszne taki knight raz zainwestuje w raz miecz zrobi sobie druta do uhów i praktycznie bez wydatków lootuje , a taki sorc musi inwestować w mf przez co rzadko wychodzi na +

zrob knighta i sorca, wbij nimi 60 level, zobaczymy ktorym charem zrobisz to szybciej i mniejszym kosztem.

btw uhy zuzywa sie z reguly pare razy szybciej niz uhmaker je robi, wiec albo robi sie z miejsca cala farme i uklada w domku, albo wogole olewa druida.

exeros 29-06-2007 15:20

Oh tripida odchodzi? buhahaha pewnie któremuś ownerowi znudziła się tibia, i szukają kogoś do zapełnienia tej luki...

Pzdro.

Profesormarian 29-06-2007 15:20

wow, sorc ma wszendzie waste, ciekawe skont bieże na uhy, zalorze sie ze w gre whodzi handel nielegalnymi runami albo po prostu karzdy ma w tajemnicy knighta i lootuje nim za darmo

Myszoon 29-06-2007 15:23

Ma większe waste to nie gra, pogratulować, widać dla czego grał : ]

Pan Klocek 29-06-2007 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Profesormarian (Post 1519965)
wow, sorc ma wszendzie waste, ciekawe skont bieże na uhy, zalorze sie ze w gre whodzi handel nielegalnymi runami albo po prostu karzdy ma w tajemnicy knighta i lootuje nim za darmo

WOW, a ja myślałem że tylko dzieciaki z podforum o rooku robią głupawe błędy!!

@Topic
Zauważyliście jaki jest średni damage? Ja sorcem mam coś na poziomie 200 co runde, czasami więcej jeśli potrzeba. A knight? Prawda, na tym poziomie co ja ze skillami 75/75 to i za 300 pierdyknie albo i więcej z czarami ale uderza tez za 70 i 50 więc widać różnice co nie? A ja sorcem sobie jeszcze z daleka z SD pierdykne, a to z UE poprawie. Nie narzekam... a że mf używam? Dobrze! Będzie większy mlvl.
Sorce marudzą że muszą długo trenować mlvl, dłużej niż knight skille. Ale czy knight za skillowanie dostaje kasę? Bo ja za plecaki SD taaak i to całkiem sporą, a i mogę jeszcze je wystrzelać np w Demony.

Zastanówcie się, ci co robili balansowanie też grają sorcami i to z całkiem niezłym lvlem. Sądzicie że chcieliby sobie zaszkodzić?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08.