![]() |
Pomyleńce :)
Napiszcie czy w tibii coś wam się myliło??
Ja raz kiedy przyszedłem na mainland kumpel pokazał mi platynki. Ok. Ale nie przyjżałem się dobrze. Potem kumpel dał mi sprzęciora i poszedłem se na gobliny rozwalam je patrze a w środku platynka (kamień ) potem uzbierałem ich z 15 i ide do kumpla i mówie: Jestem bogaty zobacz: pokazuje platynki (kamienie) i on powiedział że to kamienie. Tak się zacząłem śmiać na krześle że zleciałem :baby: piszcie wasze przypadki ;) |
A ja zamiast wędką łowić to łowiłam liną przez przypadek :P.
|
A ja na rooku się ropować wędką chciałęm :D ale noobek byłem
|
Ja gdzies do 20 lvlu tarcze nosilem tam gdzie sie nosi torche/strzaly. Bylem ryckiem.
|
Kiedyś kliknąłem w taki link: www.tibia.com
|
Cytuj:
|
hehe
ja na 1 levelu myslalem ze torch to palka jakas :) ,
|
hehe
a najlepsze bylo jak moj kolega na 7 levelu spytal mnie sie skad wziac kase :baby:
|
Hehehe, ja swoją pierwszą postacią nie wiedziałem jak brać kasę i żarcie ze szczurów i zajęcy do 4 levelu chyba. :D
|
Ja myslalem ze gp to ciasteczka.... :confused:
|
Żebyście zobaczyli moją minę jak się dowiedziałem że jest coś takiego jak mainland...Na początku myślałem że Rook to cała tibia:D
|
Hmmmmm. Ja kiedys sobie kupilem wedke tylko za choleren nie wiedzialem jak niua lowic. Wiec sprobowalem. Kliknolem lewym na niej i przeciagnolem na wode. Na wodzie pojawily sie kola wiec ucieszony ze mi sie udalo chcialem jeszcze raz. Był tylko jeden problem. wyrzucilem ja do wody.
|
poszłem na maina zabił mnie hunter dałem reporta do gma że zabił mnie pk o imieniu hunter ...:P potem uświadomiłem sobie że to potwór;p
|
ja tak nie miałem, bo mi kolega wszystko tłumaczył... ale podobały mi się różno kolorowe kamyczki(runy) swoim knightem kupilem se 2 HMMy, a pozniej gosciowi zwyzywałem, że nie działaja :D:D:D
|
Kiedy pierwszą postacią kupiłem wędkę, to chciałem "wyłowić" rzeczy, które były w niedostępnych miejscach :D.
|
Na początku myślałam, że HMM leczą i rzucałam je na siebie jak miałam mało HP :]
|
heh ja jak bylem newbie to chcialem lina ropowac rzeczy z niedostepnych miejsc:D
|
Ja moja pierwsza postacia myslalem ze spear to "zapalka" <lol2>:D
jak sie dowiedzialem, ze to wlocznia to smialem sie z 10 minut :D |
:D hehe ja kiedys moje pierwsze minuty tibi .... u sczurow nie umialem wejsc po drabinie naciskalem z nia a nie pod nia;]]] i myslalem ze line trzeba pozniej jak wrzucilem wedke do wody probowalem ja wyciagnac lina;]]]]
przypadki o ktorych slyszalem: 1hunter goni kolesia ten krzyczy "pk" "pls don't kill me i give u my monney " i zucil pod hutara troche gp ;]]]] hehehhe :D 2koles w sklepie na rooku pisze do obiego "buy rope" obi swoj tekst "blebleble 50 gp" po chwili zastanowienia czlek ktory kupowal napisal "35gp ok? please" :D |
Moja 1 postacia, palek na amerze (8lv) ;]
Ktos mnie zablokowal przy ścianie (i potem zabił) i nie umiałem sie wydostać bo nie widziałem ze mozna ludzi przesować. Druga sprawda także ta postacia, schodze z mostu dwarfow i "stoi jakis koles o nicku hunter" :] zabił mnie po czym sie zdenerwowalem czemu mnie tak ludzie zabijaja :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |