![]() |
Utani Hur
ProŚba Zrobcie Cos Zeby Dla Tych Co Nie Maja Paca Byl Chociaz (haste-utani Hur_ Przyspieszenie)!!!! Bo Tak To Troszke Ciezko Grac Bez Malego Przyspieszenia, A Przydalo By SiĘ To Wielu Graczom Tibii!!!:]
|
Opcja
1. Kup bohy 2. nie graj 3. kup pacca |
Po pierwsze pisz normalnie po drugie jak cos nie pasi to kup sobie pacca!!!!X(
|
Złamałeś regulamin serwisu tibia.pl
Cytuje Cytuj:
|
@up
Ty też złamałeś. Nakarmiłeś trolla ... |
Jak tak Cie jara używanie haste to kup pacca.
|
Mam haste i używam. Tak na serio to straszne gówno i besz tego da się żyć.
|
Dzieciak neo ^^
kup bohy kup pacca i najlepsze rozwiazanie nie graj:] |
mi się wydaje że powinno tak byc :P Ze slabsze (o wiele) wersje czarow dla PACC powinny byc dostempne Zeby FACCe widzieli co tracą (Nie nie jestem 8lvl sorkiem co mu nie pasi ze nie pusci se NP: utani hur; Mam PACC i czensto dokupuje kolejne 3 miesiące)
|
Cytuj:
@topic Zapomnij. Kup pacca. Graj na OTS. |
Zaloz sobie time ring :D
|
Ryzybp ma racje
Ryzybp ma racje przydal by sie ten czar dla facc,
bo nie ma dla facc czaru na przyspieszenie chodzenia, i po za tym niekturych nie stac na boh i na kupno pacc;) |
I poco karmicie trolle?
Cytuj:
|
Cytuj:
Kup sobie bohy, time ringa i będziesz miał szybkość, Haste jest przywilejem tylko płatnych kont. |
Jest dosyc zrodel dajacych szybkosc.Jak powiedzial kolega wyzej jest Boh i Time Ring.Nie mam pacc,ale nie narzekam na to,gdyz uwazam,ze to sprawiedliwe(gra jest ciekawsza tez,bo trudniejsza).Czary dla pacc sa dla pacc i tak powinno zostac...
|
poztym, gdyby cipsoft dawal wszystkie czary i przywileje facc'ą, tak jak chcecie, stracili by kupcow pacca i interes przestal by sie krecic.
wyciagne odrazu z tego konstruktywny wniosek bo pewnie nie bedziesz umial tego zrobic. [autor tematu] nie masz wogole co myslec o takich dodatkach i urozmaiceniach dla darmowych kont, wiec nie zakladaj w przyszlosci nigdy wiecej tematu o takiej tematyce. najlepiej, odrazu powiedz kolega z podworka, zeby tez tego nie robili. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |