![]() |
Wyverny, Pacc
Witam !
Chciałbym troche poexpić na Wyvernach. Znacie jakieś dobre spawy na pacc zone? Chodzi mi o jakiś szybki spaw, najlepiej dwie lub trzy. Za odpowiedź z góry dziękuje.:) |
Mam dokladnie ten sam problem, tyle ze szukam miejsca (gory) z 1 wyverna i w miare szybkim respem. Wiec takze prosze zeby ktos pomogl.
Najlepiej w ank albo na darashi? Najlepiej zeby po drodze do tej wyverny nic mocniejszego nie bylo :P |
co do tego 1st to nie mam na poczekaniu miejsca x_X
ale 2 to np po drodze do green djinn tower (wykonujac blue djinn czesc) jest pojedynczy spawn ale nie kojarze jak szybki :D |
Wiekrzy resp wyvern znajduje sie na Edron. Wychodzisz z miasta i na polnocy jest gora (ta przez ktora sie idzie na cyclopolis i d lair) whodzisz po shodkach na gore i idzesz i potem masz do wyboru do gory i do dolu. wybierasz shodki i na gore i tam jest wielki resp wyvern.
|
Tak jak kolega up napisal tam by ci sie bardzo dobrze expilo ale najpier lepiej by bylo gdyby full respa wybil ci jakies h-lvl jesli masz takiego znajomego mzoesz tez isc na wyverny kolo of jest to co prawda na terenach facc ale zadko kto tam expi a jest bodajze 5 repsow
|
Double post ;/ to przez neta. PROSZE O SKASOWANIE.
|
Kolo Ank~ jest szybki resp bodajze 3 czy 4 wyvern, na północ od d-lairu, w górach oczywiście.
Na edronie jest góra z wyverną pojedynczą (po drodze na demonię), resp dość szybki, ale trzeba mieć parcele/levitate, a po drodze huntery, są też wyverny na powierzchni w pobliżu d-lair. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:45. |