![]() |
Pomozcie
Kiedy staram sie odpalic film w tibi cam to wyskakuje mi jakis wredny bląd "Debug cos tam lala ble ble" :(
Ktoś pomoże ? |
plx plx czy ktos pomoze? :(
|
plx plx czy ktos pomoze? :(
|
ale z ciebie jest N00B nie dawaj 3 postow 1 pod 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
noobem jestes ty !
poprostu net mi zwalnia i 2 razy kliknelem ;/ |
Cytuj:
twoja stara smierdzi gównem i nie mów na niego n00b bo ty nim jestes zobacz sobie na swój podpis(Me:BR?Br:yesME:moja stara to gej) niewytrzymam chyba a i niejestem pewnien ale chodzi dla resa chyba o to ze jak wlancza filmik to pisze cos tam debug to najprawdopodobniej jest filmik dla innej wersij tibi lub film jest zepsuty(: P) |
Cytuj:
Tej kurde... on ci nie jedzie po starych, a ty co od razu... jak juz sie klucisz to jedź mu, a nie jego starym...Chociaż... Nie pochwalam tego że nie zedytowal posta. @Re Mati Mógłbyś chociaż odpowiedzieć, na pytanie Resa. @Re Res. To "debug coś tam ble ble ble..." to wyskakuje gdy filmik jest do innej wersji TibiCam niż tej tej z której korzystasz. |
" plx plx " jak to slysze to odrazu mi sie przypomina depo i zebrajacy polacy ...
temat bez sensu ....nie mogles napisac w temacie gdzie sie takie pytania zadaje ? myslisz ze jak zrobisz wlasny temat to wiekrza szansa ze ci ktos odpowie ? ja mysle ze wiecej cie osob z bluzga niz odpowie :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |