![]() |
Do czego to sluzy?
Spotykam sporo przedmiotow ktorych nie wiem jak uzyc ani do czego sluza. Proponuje tutaj taki topik zalozyc. Sporo jest opisane ale niektorych znalezc niemoge. Oto przykladowe:
Mushrooms, Letter, Dwarvenring |
Mushrom = jedzenie
Letter = list Dwarven Ring = pierscien na kaca (tzn nie zygzakujesz jak sie upijesz). |
A tak a propo to jak i czym można się upić?
I po co pić cośtakiego? |
kazdym alkocholem mozna sie upic a pic bo naprzyklafd swietujesz a jezeli nie lubisz imprez bez picia i alkocholu to wiesz dziwny jestes (chodzi o tibie)
|
Jak się upijesz to chyba lepiej walczysz, ale nie mam pewności
|
jak sie upijesz to po prostu jestes... pijany. gdy jestes pijany i zalozysz dvarwen ring chodzisz normalnie, nie odrzuca cie w kazda strone :]
|
Cytuj:
|
do czego sluzy miotla?
|
do czego słuzy?
do czego słurzą te przedmioty:
- life crystal - ankt (czy jakos tam) - fire mushrooms - dragon ham( wiem ze to jedzenie ale co szczegolnego to daje) a tak przy okazji upice trfa 2 minuty |
Cytuj:
|
re up.
miąlem to napisac właśnie.Zawsze dobrze mieć flaszke ze sobą:) |
Miotla do zamiatania, a w tibi do niczego poza dekoracja.
life crystal - zdaje sie daje troche swiatla (tak jak FS) ankh - nic, do niedawna byl to dosyc kosztowny przedmiot, w tej chwili nawet szkoda tym sie chwalic. fire mushrooms - jedzenie + dosyc drogi jest z tego co ostatnio widzialem. dragon ham - pozatym ze jest to jedzenie to chyba nic (tzn na dlugo podobno starcza). |
Cytuj:
|
A do czego sluza widly?
|
Widły, grabie i inne narzędzia ogrodnicze, jak również miotła są tylko ozdobą i nie służą do niczego.
|
Cytuj:
------ Edit by Gremlin Skrocilem 30 liniowy cytat. |
Cytuj:
Czy da sie celowac z runow w graczy w oknie bitwy? |
fetish
jak sie uzywa mystetrius fetish?
|
Cytuj:
Da się dopotworków, ale do ludzi to nie wiem, bo nie próbowałem |
Do ludzi się nie da...
1. Myśle, że to dobre, ponieważ nie można przypadkiem walnąć w kolege na huncie. 2. Myśle, że to źle, ponieważ PK nie mogą tak łatwo zabijać (druidzi, magowie) =) podpunkt 2 uważam w głębi serca za baardzo dobry :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:24. |