![]() |
Informacje dla newbie pacc
Mam zamiar kupić sobie pacca, ale boje się że nie będe wiedzial co robić. Chodzi mi o expowiska. Nie mam pojęcia jak się na nie dostać. Nie wiem też jak się dostać np. na Edron. Wiecie o co chodzi. Nie chce być jak dziecko we mgle. Nie chce tracić cennego pacca.
Prosze o linki i wasze porady. Jeśli jest już taki temat to przepraszam, ale szukalem i nie znalazlem. Pozdro Y4pq |
Re:
Kupisz, popytasz, i będziesz wiedzieć.
|
Popytaj an help + game chat, i ludzi z paccem ;)
|
Popytaj popytaj... A co ja robie ??
To może sprecyzuje pytanie. Jak się dostać na larvowisko. Nawet nie wiem jakie to jest miasto. I jak się na nie dostać. Pozdro Y4pq |
Cytuj:
|
czytaj rózne poradniki itp. co do larv : wejdz na www.erig.net, pozniej na tibia wiki i wpisz tam larva. zobaczysz gdzie sa larvy :p
|
A larvowisko jest kolo miasa Ankrahmun doplyniesz tam statkiem albo na nogach z Darashi na przyklad ;) :D
|
AAA !!! dwa posty sry cos mi Opera nawaliła
|
jakbys napisal na jakim grasz servie ktos napewno zaoferowal by ci pomoc.
|
Cytuj:
Muszę więcej poszukać. Wszystkim bardzo dziękuję. Mam 20 lvl i zastanawiam się czy wogóle warto kupować pacca @edit up gram na amerze. Może jest ktos z tego serva :P Pozdro Y4pq |
poczytaj na necie na ten temat. jest o tym sporo tematow. gdzie i an co chodzic i na jakim lvl. jak dobrze poszukasz to na pewno znajdziesz :)
|
Na ten lvl polecam ci isc na Darashie.
Mozna tam doleciec latajacym dywanem z Edron za 40gp. Jak bedziesz juz na Darashi to popytasz ludzi gdzie te roty i ci pokaza. Jesli hcesz zarobic idz na roty na Darashi. Jesli wolisz szybki exp idz na Larvy w Ankrahmun. Popytaj ludzi z pacem gdzie co jest i expisz :p |
Cytuj:
Many thx Pozdro Y4pq |
Według mnie to nie powinieneś grać na amerze. Lipny świat, już nie pytajcie dlaczego.
|
Oswój się z grą na początek...Nie wyrzucaj 100 zł na marne kiedy jestes newbie. Naprawde radze ci oswoić sie z grą
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |