![]() |
Public Test Server Online now!
Cytuj:
@edit Trzeba mieć 8.02 tibie... Można pobrać z tibia.com a tu podaje też linki jakby komuś się nie chciało wbijać: Linux: http://download.cipsoft.com/tibiatestserver802.tgz Windows: http://download.cipsoft.com/tibiatestserver802***** |
Ja właśnie się loguję ; )
Ale narazie jakieś problemy ... |
Moglibyście powiedziec jak wejśc na ten TS? ^^
|
Kurde, na Amerykański wchodze bez problemu, a na Niemiecki wyskakuje mi, ze offline ;/ wy tez tak macie??
|
Z niemieckim podobno jakieś problemy... Na USA wbijać spokojnie można :>...
|
To hack !<10 znaków>
|
@Up
DOKŁADNIE!! Zresztą zapraszam na dyskusję tutaj: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136804&page=6 |
Jak na tibia.com jest to samo.
|
Dziwne i podejrzane... lepiej nie ryzykować. Sam raczej nie spróbuję bo paccek się skończył. Ciekawe jak to ktoś wyjaśni, czekamy do rana.
|
usunąłem tą tibie ale wcześniej ją zainstalowałem . co zrobić jezeli był tak keylogger?
|
Na razie mimo wszystko radziłbym nie ściągać...Żaden CM ani GOD się nie wypowiedział z zdania tutorów i ST są podzielone....
"download for your own risk" |
To by była niezła jazda jakby się okazało, że to jakiś przekręt xD heusheusheus
|
to skandal
my placimy za pacc a jeszcze cipy daja shackowanego klienta to wyglada jakby tera zaczeli gorzej pacc traktowac a lepiej facc |
Cytuj:
|
@Up
Tripida jest retired, jak Cahcero i wiele innych 200+ MS. Może MDW do nich dołączył. |
Lol
Drogie dzieci neo, wam chyba mózgi shackowali. To nie jest hack, info potwierdzone przez Cip, normalny testy serv, żadnych zmian w rozgrywce, tylko techniczne. Cya
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale mi chodzi o oficjalną i publiczną wypowiedz.
|
Primo, wszelkie spekulacje na temat hacku są fałszywe...
Nie jest to pierwszy przypadek, gdy CipSoft uruchamia testserwer zaraz po update, takie coś już miało miejsce po update 6.5. Z wypowiedzi GMów, testserwer ten ma na celu sprawdzanie dwóch nowych silników pod testserwery :P WSZELKIE spekulacje na temat hack serwera są jedynie paplaniem niewyuczonych "tutorów" którym woda sodowa powiązana ze stanowiskiem uderzyła do głowy... Skąd to wiem? Oto wyjaśnienie: By stworzyć taki przekręt Hackerzy* musieli by włamać się na serwer tibia.com , serwer świata ORAZ na LOGIN SERWER! Zauważcie, że samo włamanie się na ten ostatni daje Hackerowi dostęp do wszystkich haseł i kont, nie tylko tych PACC ale i tych FACC. Gdyby Hackerzy nie dokonali włamania na login serwer skąd "trefny klient & serwer" miał by wiedzieć, że passy 123456 // megahaslo1337 są od konta MDW i wyświetlić jego postacie?... PODSUMOWUJĄC!: Cała ta afera o trefnym serwerze jest BZDURĄ wymyśloną przez bandę pseudo-tutorów! Osobiście na miejscu CipSoftu pobanował bym im konta za wprowadzanie graczy w błąd @TUTORZY: Jesteście w pewnym sensie członkami CipSoftu, a przynajmniej działu odpowiedzialnego za kontakt z graczami, WYMAGA się od was ODROBINY profesjonalizmu jaką jest na przykład PODAWANIE SPRAWDZONYCH INFORMACJI a nie rozprzestrzenianie plotek... -------- *- Hacker z dużego H ponieważ taki wyczyn nie ma się nijak do pseudo hackingu w roli ściągnij owntibie, wyślij, zbieraj passy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |