![]() |
Golden bow
Wiadomo już jakieś info na ten temat? bo ja jedyne co wiem to
Golden Bow. It can only be wielded properly by players of level 120 or higher. |
Ja wiem że jest z areny na poziome warlock... podejrzewam że to łukowa wersja Arblesta ^^
|
Cytuj:
|
Golden bow dostajesz na Warlord arena gdy wybierzesz... PREZENT!
|
Wiecie moze cos wiecej o tym luku? Jak sprawuja sie obrazenia, czym ten luk sie w ogole rozni?
|
Słabo udane... bo od lvla jest tylko amunicja. Gdyby ta prawdopodobna broń (bo nie wierze, że taka istnieje) była od lvla, zapewne arbalest też by musiał być.
|
|
Cytuj:
;) Backpack Containing:100 Infernal Bolts, Mastermind Potion, Bullseye Potion, 50x Sudden Death, 50x Ultimate Healing |
http://wiki.hunted.pl/wiki/Golden_Bow
Opis: Ten złoty łuk można otrzymać w nagrodę za przejście areny w Svargrond na najwyższym poziomie trudności, czyli Warlord. Poprostu ta stronka jest zaj*****a, prezentu nie brałem bo kolega brał i panda teddy, to wziolem BP w ktorym było http://foteka.pl/full/be079298e71f9c...417c404a2a.jpg W du** sobie tą strone wsadzcie, najlepiej usunąć a nie zmylać ludzi X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Broń dla Knighta Prezent dla Maga BP dla Pallka |
fajnie :P
ciekawe jakie hity bedzie dawal i czy wogole jest :P:cup:
|
Po przejsciu jest jeszcze jedno pomieszczenie nie liczac trzech poziomow, zaraz to rozrysuje :
****** ****** *-pokoje z nagrodami ______****** _- korytarz ______****** ______****** ______ ______****** ______****** ______****** ______ ______****** ______****** ______****** Pokoj z nagrodami na samej gorze jest wypelniony 12(?) skrzynkami, a w kazdej z nich jest prezent, mozliwe ze ten bow jest w jednym z tych prezentow, narazie nie wiem jak sie dostac do tego ostatniego pomieszczenia ale moze trzeba przejsc wszystki poziomy areny aby dopiero sie tam dostac |
Ewentualnie miec full norsemana. >.<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co to jest zebrać teama i zabić kilka nightmare'ów, Lost Souli, PLaguesmithów i 2 demony ?
|
Na test servie chyba ktoś był już w tym ostatnim pomieszczeniu...A Dark Brozyn się już buja w full norsemanie :p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |