![]() |
Big Trouble On Folda
Uwarzajcie na grasujace na tej wyspie water elemental. NIe wiem moze to bug juz to zglosilem ale jest tam chyba 1 resp tego potwora zajabal mnie palladyna ktory mam okolo 200 zycia 1 hitem. I stracilem przy tym okolo 400 gp:( Dobrze wam radze uwarzajcie tam.
|
Cytuj:
|
Padłeś na hita i? coś to zmienia, już jest temat o tym. A 400gp to ja odrobię w 15 minut.
|
idz se na gl i odrobisz kase i exp który straciłeś
|
@up ty tak on nie.. patrząc na jego skille zgaduje że ma około 9 levla a na tym levelu sie kasy tak szybko nie bije -.-
|
Macie tu mapke i powiedzcie i jaki wam punkt chodzi?
http://img301.imageshack.us/img301/9519/poziom10wl.jpg |
Cytuj:
|
On się chyba znajduje tam gdzie resp fire elementala tylko tam dalej tak słyszałem od kolegi, też tam padł, a tak fire elementala już usunęli z Foldy ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
water elemental jest dodany za 8o respa fire elementala ... i nie ma tam lawy tylko jest woda i lod ...
|
NIE ZIOOMEK!!
PADLES?? pewno straciles z 10 lvli swoim 350 RP?? kurde 400gp?? to nowe MPA poszlo?? TERAZ RADZE CI TYLKO PRZESTAC GRAC!! nie no 400 gp ;/ jak tak mozna, dac resp wprost na twojej drodze co?? to jest hamstwo, sodomia i gomoria. TAKICH TEMATOW BYLO JUZ z 10 NIE UMIESZ SZUKAC TO NIE PISZ TU WCALE. |
Chodziło mi o ghule , przede wszystkim o nie , mógłby pójść do pierwszej jaskini na -2 , z ghulami i skorpionami B)
|
WE można ropnąć 2 piętra w górę i podprowadzić aż pod schody i trochę dalej ! więc radzę nie chodzić na foldę :( chyba że 2 wejściem
|
jestem 24 knightem mam 425 hp - padam na 1 hita?
|
@up
Na jednego hita to może nie ale na połowę jego combo loozem, a comba zdarzają się bardzo często. |
Haha, najpierw GS koło Katedry, teraz WE na Foldzie. Nie dlugo facce nie będą mieli gdzie expić:D
|
Ja palem na 8 lvl padłem na 2 hity :cup: . Tylko , że po pierwszym hicie nie widziałem paska życia , a wcześniej pasek miałem pełny X(
up. nom , zgadzam się , cipy specjalnie tak utrudniają życia faccom , żeby kupowali pacc |
Cytuj:
Nie będe pisał żal.pl bo to głupie, ale to chyba najbardziej by przybliżyło Moje uczucia użytkownikom tego forum. zanim tam pojawił się WE, był FE... więc co to za utrudnienie? |
Cytuj:
LOL Ja tam moim palkiem na utamo zeszlem zaraz po upade i nie wiedzialem ze tam on jest i wziol mi tylko 42 many xD:cup::cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |