![]() |
Key
Witam!
Mam pytanie co do bone keya, a mianowicie jak go zdobyć? Prosze o szybka odpowiedź:cup::cup::cup: |
A numer ? -.- Skad mamy wiedziec o ktorego chodzi ? Przeciez jest ich wiecej niz 1...;)
|
@up
Mylisz się bo bone key jest tylko jeden (nr.3520) @topic Chyba nie powinnam mówić gdzie on jest bo to byłby Quest Spoiling. |
Czymże jest Bone Key i jaką ma wartość?
Nie chce tak jak to powiedziala Bedytka "Quest Spoilingowac", ale ten klucz jest w Carlinie i jest baaardzo podchwytliwie ukryty ;) Jednak powidziawszy szczerze mozna go sprzedac za paczke fajek, bo i tak w 80 % nie ma on wartosci itemkowej ani expowej (tzn. itemkowa ma, ale tylko jak zdobedziesz Silver Amulet... ups sory, zapomnialem, ze na mainie jest bezwartosciowy :p a expowa ma tylko dla tych, co nie ukonczyli 8 lv :D)
:cup:Pozdrawiam wszystkich:cup: |
Cytuj:
n/c |
@up up
Zobacz datę pierwszego posta. Postał on jakies 3 mies temu. ! |
a przy okazji Bone Key sa 2:
3520 i 5050 |
Wiem że stary
Wiem że stary ale troche ożył 8o
Z górki sory. A tak przy okazji to ten klucz naprawde jest w Carlinie. Przeglądam se skrzynki przy porcie, a tu nagle "You have foud a bone key". Wczoraj sprawdzałem różne drzwi na wschodzie i rzeczywiście jakieś były zamkniete, i Bone Key pasował do nich! Udałem sie do środka, na dole były trolle, ded jakiegoś kolesia, co nie zapłacił Pekowi i w końcu w jednej ze skrzynek była... no powiedzieć czy nie? :cup: A tak w ogóle to jak byłem tu pierwszy raz (bo jak sie okazało już tu byłem wcześniej kiedy drzwi były otwarte przez byra :p) to trudno to było nazwać kryptą, bo jak nie ma Skeletonów albo czegoś ciekawszego to to nie krypta Wystarczył Wand of Vortex :mag: |
2 Bone Keye?
Cytuj:
Napisz do moderatora że jest napisane źle jeśli jesteś całkowicie pewnien (jesli Cię obraźiłem niechcący to szacuneczek) :D:p PS. Sorry za spam |
Carlin się nie odmienia -.-
Tak ten klucz jest do tej "efól" krypty -.- A w skrzynce jest... |
Spokojnie
Wiem co jest w skrzynce :p a ortografie też znam :D
A wiesz coś na temat tego drugiego Bone Key'a ? Jak tak to prosze napisz :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |