Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Key (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=136874)

Oridrix 30-06-2007 11:42

Key

Witam!

Mam pytanie co do bone keya, a mianowicie jak go zdobyć?

Prosze o szybka odpowiedź:cup::cup::cup:

Swietlik galana 30-06-2007 13:27

A numer ? -.- Skad mamy wiedziec o ktorego chodzi ? Przeciez jest ich wiecej niz 1...;)

Bedytka 02-07-2007 16:31

@up
Mylisz się bo bone key jest tylko jeden (nr.3520)

@topic
Chyba nie powinnam mówić gdzie on jest bo to byłby Quest Spoiling.

MasterDraghotan 25-10-2007 13:54

Czymże jest Bone Key i jaką ma wartość?

Nie chce tak jak to powiedziala Bedytka "Quest Spoilingowac", ale ten klucz jest w Carlinie i jest baaardzo podchwytliwie ukryty ;) Jednak powidziawszy szczerze mozna go sprzedac za paczke fajek, bo i tak w 80 % nie ma on wartosci itemkowej ani expowej (tzn. itemkowa ma, ale tylko jak zdobedziesz Silver Amulet... ups sory, zapomnialem, ze na mainie jest bezwartosciowy :p a expowa ma tylko dla tych, co nie ukonczyli 8 lv :D)
:cup:Pozdrawiam wszystkich:cup:

MordercaCienia 26-10-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterDraghotan (Post 1711329)
Nie chce tak jak to powiedziala Bedytka "Quest Spoilingowac", ale ten klucz jest w Carlinie i jest baaardzo podchwytliwie ukryty ;) Jednak powidziawszy szczerze mozna go sprzedac za paczke fajek, bo i tak w 80 % nie ma on wartosci itemkowej ani expowej (tzn. itemkowa ma, ale tylko jak zdobedziesz Silver Amulet... ups sory, zapomnialem, ze na mainie jest bezwartosciowy :p a expowa ma tylko dla tych, co nie ukonczyli 8 lv :D)
:cup:Pozdrawiam wszystkich:cup:

Serio w Carlinie? Myślałem, że w Edronie...

n/c

>>>Mazix<<< 26-10-2007 21:46

@up up
Zobacz datę pierwszego posta. Postał on jakies 3 mies temu. !

dawid2 26-10-2007 23:00

a przy okazji Bone Key sa 2:
3520 i 5050

MasterDraghotan 28-10-2007 00:33

Wiem że stary

Wiem że stary ale troche ożył 8o
Z górki sory. A tak przy okazji to ten klucz naprawde jest w Carlinie. Przeglądam se skrzynki przy porcie, a tu nagle "You have foud a bone key". Wczoraj sprawdzałem różne drzwi na wschodzie i rzeczywiście jakieś były zamkniete, i Bone Key pasował do nich! Udałem sie do środka, na dole były trolle, ded jakiegoś kolesia, co nie zapłacił Pekowi i w końcu w jednej ze skrzynek była... no powiedzieć czy nie? :cup:

A tak w ogóle to jak byłem tu pierwszy raz (bo jak sie okazało już tu byłem wcześniej kiedy drzwi były otwarte przez byra :p) to trudno to było nazwać kryptą, bo jak nie ma Skeletonów albo czegoś ciekawszego to to nie krypta
Wystarczył Wand of Vortex :mag:

MasterDraghotan 28-10-2007 00:38

2 Bone Keye?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dawid2 (Post 1713584)
a przy okazji Bone Key sa 2:
3520 i 5050

Są dwa? Na tibia.pl/klucze jest tylko jeden Bone Key służący do otwarcia tej pseudo kypty we wschodniej cześci Carlin.
Napisz do moderatora że jest napisane źle jeśli jesteś całkowicie pewnien (jesli Cię obraźiłem niechcący to szacuneczek) :D:p

PS. Sorry za spam

Tomcio Pall 28-10-2007 07:58

Carlin się nie odmienia -.-

Tak ten klucz jest do tej "efól" krypty -.- A w skrzynce jest...

MasterDraghotan 28-10-2007 18:51

Spokojnie

Wiem co jest w skrzynce :p a ortografie też znam :D
A wiesz coś na temat tego drugiego Bone Key'a ? Jak tak to prosze napisz :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01.