![]() |
Osiągnięcia Harmończyków...
Witam.
Chciałbym aby w tym temacie wpisywane było jak najwięcej osiągnięć z Harmonii. Nie chcę jednak aby to były osiągnięcia typu pierwszy 300, 301, 302 poziom Mateusza na tibii, bądź inne tego typu rzeczy. Wydaje mi się, że w ostatnim czasie godne uwagi jest to wykonanie pierwszego Poi questu przez drużynę gildii Ruthless. Był to pierwszy wykonany Poi quest na Tibii. Będę starać się tutaj wypisywać wszystkie wydarzenia o których będę wiedzieć lecz jak ktoś ma jakieś propozycję to podawajcie :) |
Może to iż na naszym servie jest największy zbiór 200 + ;s . Zabardzo nie wiem o co kaman w tym temacie xd :)
|
Osiągniecia
Dużym osiągnięciem jest 1 PoI w całej tibi,największy zbiór 200 + lvli :D oraz najwyższego lvla w całej tibi.
|
Hmm mi się zdaję że zrobienie 1 PoI na tibi zbiór 200+ i że mamy na Harmoni Mistrza
MATEUSZ DRAGONEK WIELKI |
@Scofild
ty mdw nazywasz mistrzem ? @dziundzior a z tobą co sie dzieje ze cię nie widać na tibi :D? |
?
A kogo ma nazywac - ciebie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
WYJDŹ jeżeli masz zamiar robic z Siebie pleba nikt dobrze nie wie czy zrobil to sam czy na bocie czy może jeszcze w 5mln osób. Jeżeli jestes jeszcze takim dzieckiem jaki tok rozmowy prowadzisz to prosze Cie wyjdź bo kolejny temat zamkna przez takiego pajaca jak Ty :/ Przemyśl... Peace... &... Love... TOPIC* Harmonia rownież świeci w hacki: Penancea itp ;[ zadko kiedy sie zdażaja na Tibii hacki 200+ :) A jak już są to nie rookowane ;] |
osiągnięcia harmoni to ze lvl lal to nic ciekawego każdy o tym wie może osiągnięcia w ten sposób ze jakieś rary itp
|
Cytuj:
Ciekawy ten twój mistrz z harmonii. |
gz MDW legenda tibi ma 11 lvl
|
Cytuj:
|
Wiem że może troszke nie w temacie, ale czy wy też nie możecie się zalogować na harmonie? i to już od kilku dni ?? :baby:
|
Trollu, jakbyś zerknął na strone główną, zobaczyłbyś że trwają ataki DDosu oraz jakbyś był taki łaskawie mądry to zerknął byś na wiki i zobaczył na czym to polega...
@down: taa... pl.wikipedia.org xd |
Cytuj:
Edit: A podasz link do informacji o DDoS bo jakoś na wice znaleźć nie moge :/ |
Największe osiągnięcia harmonii:
-server na którym są największe kolejki -dużo kicków -dużo lagów -dużo hackerów -dużo botterów -MDW... (mi nie przeszkadza, że on gra, ale przyciąga dużo nobków na serv) |
jest tego w pizdu ale mniej więcej:
MDW, pierwsze POI, najwiecej graczy z 200+lvl, wiele rare itemów ( głównie loot z faraonów) itd itd itd... |
Cytuj:
A po drugie Mateusz Dragon Wielki nie jest najleprzy już Pobił bo Seromontis ( Polak ) |
Ja nie mam tu osiągnieć bo nie gram X(
Wasz szczerze, Shane ~ |
Po 1 to Penancea nie mial hacka, a tak ogolnie to serv gdzie ciezko cos dobrze sprzedac poza addons items.
A tak to zabili Ferumbrasa na 3 roznych update'ach |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |