![]() |
wand of plague
witam mam problem z ww rozdzka. Otoż bijac cyklopy wand of dragonbreath , zabieraly im po 8-20 hp ogolnie. Po kupnie rozdzki WOP cyklopy mi biora teraz po 40-60 hp (!). Dlaczego tak sie dzieje jak temu zaradzic?
|
to nie winna różdżki , możliwe że : 1 niechcący dałeś full attack/balance , 2 nie założyłeś czegoś z eq , 3 po upie sorc zbiera większe hity , cyce więcej walą (?)
|
To nie przez różdżkę, bo różdżki nie zmniejszają ani nie zwiększają hitów które "obrywasz"
Musi być inna przyczyna, np.: - Po prostu masz pecha, czasami zdarza się że przez kilka minut/godzin/dni potworki biją mocniej/słabiej niż zwykle, bo hity są wartościami losowymi. - Zmieniłeś EQ na słabsze - Padłeś i spadł ci shielding - Walczyłeś na full/balanced attack To tak jakbyś twierdził, że "nałożyłem DSM i mniej kasy mi leci co robic" :) @ edit: Może to być też wina update, jak wspomniał kolega wyżej, chociaż ja expilem na cycach 34 drutem i nie widzialem różnicy... |
1. mam na full def tak jak przedtem
2. sprzet mam ten sam 3. da sie to nawet aobserwowac: wczasie walki zmienie rozdzke i od razu jest 40 hit. 4.Jakies pomysly? |
teraz poprawili hity melee potworkow tak jak melee kinow i pallow -.- trudno sie domyslic??
|
@up : to jak wytłumaczysz to że hity zmieniają się po wsadzeniu WoP ?
|
wlasniee, teraz znowu byle na cyklopach i jest tosamo, moze to jakis blad?
Nie wiem czy tak bylo wczesniej bo dzis zalozylem nowa rozdzke moze kotos inny sprobuje zalozyc dragonbreath a potem plague i niech powie czy im wiecej zadaja ciosow |
Ruszczka
Przed chwilą kupiłem ową ruszczkę i mam tą samom historie wcześniej cyce waliły mi po 20 25 a tera po 40 nawet 50 !! Co robić ??
|
coś trudno mi w to uwierzyć,screens plax
|
Cytuj:
2.ok... 3.Moze ucieckac i nawalac? 4.Poszukaj innego expowiska. |
Na twoim miejscu bym sie przerzucil na słabsze potwory jezeli Ci tak cycki hitają albo bij z Wand of dragon do 26 lvl na soldkach i pokłopocie
|
Cytuj:
|
czemu ten temat nie nazywa się "opowieści z krainy noobów"?
|
wez nic nie muw nidlugo bende mial 33 level i tez dostaje czasmi hity po 35 moge sie zalozyc ze mieles na full atak :P
" a jak wlanczam na palka to jest full def i zawsze sie skappne po 300 arowsach :P" |
Może grałeś knightem na full atk. Bo jak się zalogujesz co zostaje ten sam tryb walki co na poprzednim zalogowaniu
|
Ludzie ale wy jestescie n00by X(X(
Przeciez WoP na tylko 2 kratki zasiegu a WoD ma 3. I jaki z tego moral? A taki że żeby walnac z WoP-a musi stac blizej potwora niz jakby walczyl WoD-em. A potwory maja 2 kratki zasiegu z meele. Proste:D:D |
Cytuj:
pdrYczka! |
Wop
Uwazam ze odpowiedzi innych sa interesujace i sa prawda!! Hail Tibia,Hail Astera,Hail Szpitalna HARDCORE =]
|
Cyclops nie mogl Ci tak po prostu zasadzic.Zrobiles jaki z podanych bledow albo po prostu miales pecha.Przeciez mi sie tez zdarza,ze cyclops walnie mi za 6hp a nawet za 54.Po prostu cyclops daje ci duzo atakow krytycznych.
|
Cytuj:
~~Koleś nie masz racji bo oprócz niego inny ziomuś też napisał że ma takie coś. A więc on tego nie wymyślił tylko mówi serio... . Ja myślę, że to przez ten update po prostu sorcą i drutą zmienił się jakoś def ale jak to jest to wam nie powiem.. z góry dzięki Nemjakos ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |