![]() |
Pk titania
|
nice...
Za***isty Filmik :)) ale twoj kumpel mial racje mogles lac jakis Szwedow albo
BR :D ale ogolnie to spox filmik :] |
4/6(minimum 10 znaków)
|
15:20 Warning! The murder of Dreiglos was not justified.
DRRAKON = HUNTED |
Cytuj:
rooka masz dupku :evul: |
LOL JAK FAZZA :D spoko ziom ja se robie ludki na 8lev sorcuw i tez killam :]
|
Już zabieram się do ogłądania. Zaraz skomentuje.:)
|
kawalek zaje***stego pvp w twojim wykonaniu drrakon
wielkie pozdro i gratz ofkors ;) |
Gz drrakon hyhyh mam nadzieje ze jeszcze jakies filmy zapodasz chetnmie ogladne :P 5/6 jak zabijesz vateriela bedzie 6/6 :D
|
Ladny film, szkoda ze nie walczyles na pustyni do konca ;]
|
Ocena
Ocena 0/6...Niby dobrze pkowałeś , ale jest jedno...Zabiłeś Polaka i to wystarczy i teraz masz lipę na Titanii
|
Cytuj:
Ten idiota stawia cobie cel zabicie jak najwyższych polskich lvli na titanii. Do domu CIOTO! |
Cytuj:
ale nie tylko polacy pozatym jak bylo widac na filmiku wybieral z LISTY ONLINE moja ocena 7/6 bardzo dobre pvp i oby tak dalej :) pozatym moze niech sam drrakon sie wypowie sam na ten temat chyba ze nie ma tu konta jak za niego ktos wstawia filmik ;/ a czy ty wogole KPh masz pozwolenie czy skopiowales link :) ? |
Cytuj:
a jak polak polaka to juz rypa ? :) |
Tak apropo to Drakkon ma prze***ane za Dreiglosa...
|
B.Fajny film ;-) Trzyma poziom - 5-/6, bo akurat wczoraj widziałem nieco lepszy ;/ Ale ogólnie klasa :-)
@"Zabija Polakuffff!!11razraz" OJjjj skończcie już, monotematycznie jesteście >_> |
No tak bije polaków ale trzeba przyznać że PvP za***iste...
|
Filmik bardzo fajny w skali ocen szkolnych 5:)Ile poszło runek:)??
|
:p szkoda ze wczoraj nie wyszlo pkowac :D za duzo osob onilne chyba ze drrakon sam pkowales ??? jak tak to wiesz msg me hyhy do 3 czekalem a tu i tak full ludzi na ciebie czekalo hhuhu mam nadzieje ze znow ubiles kogos wczoraj.A tak pozatym to na titani polacy z 75% polakow to ****** PA i tyle nara pozdro drrakon :P
|
Hmm...
Cytuj:
A Szwedzi na Titanii nie biją prawie Polaków , tylko wtedy jak po prostu pkują i biją każdego , ale oni nie biją swoich i My im byśmy nie pozwolili bić Polaków , tylko że niestety są najsilniejsi na Titanii... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09. |