![]() |
Zwiazki małżeńskie
Ciekaw jestem ilu z was ma kogoś w Tibii z kim się związał przysięga małżeńską. Zróbmy listę- jako ciekawostkę.
Ja osobiście związany jestem z Damaxią von Valkiria na Isarze. Wcześniej zawarliśmy ślub na Danubii, lecz konto mojej oblubienicy zostało zhackowane i musieliśmy zmienić serwer. Dla zachęcenia Was wrzucam screen z naszego ślubu: http://www.sparta.rejowiec.pl/impra/smok0010.jpg Udanego expowania we dwoje! Harvezd |
No nie wierzę
Czy tylko ja i Raistlin Mejere II jesteśmy żonaci? ^^
|
chlip czego mnei nei zaprsiles?
|
No No No.
Wnioskuje że była niezła impreza. Tylko brakuje tam pare osób. :D Niezła dupka ta twoja. :D --- Be quick or be Dead. |
Tez miałem ślub tylko na ruberze i byłem zwionzany z tatrą mocną.......która się okazała chłopakiem :]
|
Jakiego runa użyłeś do zrobienia serca?
Nie mam jeszcze żony :P Ale dziewczyne : Bavin :* |
ja tam jestem wolny :D ale jak to dokladnie jest z tym slubem? jest jakies specjalne miejsce przeznaczone do tego i potem to gdzies jest napisane ze jestem zonaty? :D
|
Tomcio żonaty z Aldoną (około 7 miechów).
Świat Libera |
przeczytalam juz chyba wszystkie posty na teamt slubu i mam kilka watpliwosci a mianowicie :
1. Obydwie strony (on i ona) musza miec obrazczke ? 2. Podczas ślubu sami musimy skombinowac zarcie ? 3. Na któryms ze screenow impreza byla w zamknietym pokoju ( czy to był pokoj panstwa mlodych ? czy moze na thainie ofaiarowują na slbuna impreze pomieszczenie ? |
Ja najbardziej boje sie slubow bo jezeli nie znam bialoglowej to pozniej moze sie okazac ze ta moja bejbe to 40-letni chlop :P :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |