![]() |
Najlepsze miasto dla palladyna??
Jestem początkującym palladynem ale nie graczem i nie wiem jakie miasto jest dla palladyna najlepsze??POMÓŻCIE:D:D
|
Przy każdym mieście znajdziesz dobre expowiska na swój lvl...
|
Moim zdaniem najlepszym miastem dla paladyna jest Venore. ;)
Zawsze pod dostatkiem jest dużo potworów dla małych, jak i dużych leveli. A więc proponuję te miasto. :] |
venore to chyba najlepsze miasto dla kazdej profesji :)
|
Venore zawsze bylo i bedzie najlepsze :PP
|
Ja proponuje Thais jest blisko do venore i carlin ....obok thais sa trole na ktorych mozesz skilowac spokojnie do 36skil a potem mozesz skilowac na minotaurach:)
|
Jesli grasz na Beryli i idziesz do thais musisz wiedzic że codziennie ginie okolo 10 osób:( ......zawsze się znajdzie jakis pajac do zabijania
|
[HIDDEN]Ankrahmun.[/HIDDEN]
|
[HIDEN]Ankrahmun.[/HIDEN]
|
Nie polecam Carlin bo zawsze staczaja sie byle jakie bójki z byle jakich powodow...po prostu podchodzi sobie hlvl i walnie w ciebie tak od srak...W kazdym miescie sa bojki ale w Carlin nawiecej... Thais jest dobre. Blisko na Mount Sterum i na cyklopy mozesz isc. Polecam :)
|
Ja polecam Ab ponieważ pod ab jest dużo troli :) ja zawsze kupowałem se keya oraz war hammera, i zbierałem tam speary, jak się cap skończyło speary byłem odnieść do depo, i spowrotę na trolle i tak aż nie miałem 100spear wtedy, chodziłem trenować, jak sie speary kończyły znów na trolle,w taki sposób przez parę dni miałem 15lvl i skille 58/40+
|
Cytuj:
|
Kazo
Czemu do ankiety nie dodałeś Kazordoonu?
Wg. mnie jest to dość dobre miejsce dla paladyna. Blisko jest jaskinia z trolami(dukan troll?), oraz dwarfy i roty. |
Polecam Ab'Dendriel, czemu?
Otóż rozległe poziomy pod ziemią z mnóstwem trolli! ;) A przecież z trolli wypadają speary, więc nie będziesz musiał sporo wydawać na trening... Później możesz iść do Kazordoon (dwarfy, roty, soldki, guardy :P) albo do Venore (roty, roty, roty i roty - nio i smily ;p). |
Ja polecam najpierw do ab- wbijasz ok 40 dyst na trolach no chyba ze ci sie chce wiecej potem masz pare wyjść:
1. Albo idziesz trenic na gobliny do ok 50 dysta. 2. Albo idziesz ze spirami do kopalni kazz. 3. Albo kolega ci stawia monka i trenisz do 60. 4. Albo idziesz z lukiem do kopalni na soldy i guardy. Ja tam trenilem na monku do 55. Potem 2 dysty wplady z lukiem na soldach i guardach. I dobra kasa z krasnali:] |
zacznij od thais tam skilluj na trollach do 45 dista i exp tam na cycach do 23lv
zrób se 55 dista i lec na ghost land w ds cave i luruj pojedynczo dsy od 70 dista możesz isc do venore expic na dragach :P |
Ja polecam Carlin, ponieważ jest wieża z Valkyriami na północ od miasta i jaskinia z trollami na północny-zachód od miasta. Prosimy gracza o jakieś włócznie i tak sobie uzbieramy ;]
|
Carlin bo masz blisko ghoule i dsy .
A i jeszce sa amazonki i valkirie ze spearami ; ] |
Ab jest dobre ale veno tez w obu sa dobre expowiska .
|
imo najlepsze miasto to Carlin, ponieważ jest niedaleko do Lodowych Wysp, gdzie wbija się szybko lvl, a potem lecimy na Amazonki i potem przechodzimy się na Dwarfy i expimy :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |