![]() |
expowiska dla sorka
mam 17 lvl i jestem magiem expie na miusiach i goblina i na amazonach i mam pytanie mial bym szanse wybrać sie na co¶ grubszego??
|
Polecam Ci i¶ć na kopalnie nie daleko Kazz~ lub dobić 19 lvl i lecieć z "now±" rózg± na Cyclopy (koło Thais) lub już chodzić na Cyclopy koło goblinoów.:)
|
na cyklopy już chodze ale mówie np: o jakim¶ potworze gdzie leci dobry loot
|
Cytuj:
@topic: Jak chcesz dobry loot to może rób fb (¶miech) i chodĽ na beholdery albo witche (luner staff). |
jaki loot????? nie mówie o super loocie typu :dragon hamer. ale np: co¶ innego niż z goblinów czy cyklopów typu:jakies ruszczki , tarcze dobre
|
IdĽ Do Kazoo:)
Tam możesz expić na dwarfach,dwarfach solidierach(wypada iron ore,double axe,,crossbow,bolty i inne ciekawe itemy.).Ja iron ore sprzedałem za 300 gp.:baby:Więc się opłaca. PS Jeżeli nie wiesz gdzie jest Kazoo: www.tibia.pl mapy :cup: |
@up: Mówiłem już o dwarfach, ale chłopak chce odrazu jakie¶ rózgi.
@topic: Jak chcesz jaka¶ rózge polecam nie daleko Thais spawn Orc Shaman'a z niego leci Wand of Plague, a je¶li chodzi o shield ... hum ... może spróbować na ds'y z pierwsz± rózg±? na draga jeszcze nie radze, chyba że w Ab~ i tam metoda up/down i sd lub poprostu pój¶ć na taka Foldę i zacz±ć robić loota i tak zbierać kase czy tez sprzedawać runy ( na Twoim lvl nie ma akurat czego :(). Więc sam wybierzesz huncenie na Orc Shamanie / DS'ach ( stealh ring plax?) czy też pójdziesz w exp i robienie loot bagów. |
Na twoim poziomie nie ma co.
My¶lę że dopiero od 28 poziomu zaczniesz lootować "poważniejsze rzeczy". |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:27. |