![]() |
95 Ek Owning Warlord Arena >Aurea<
Witam all!
Dzisiaj drugi raz próbowałem zaliczyc drugi poziom Svargrond Areny :), tym razem z pozytywnym skutkiem. 8o 95 ek, to chyba najniższy jak do tej pory lvl na Warlordzie. ;) Waste : 23 bp mf, 15 bp UH (78k) http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27114 Enjoy! :D |
Sorry że nie oglądne tego bo juz widziałem te filmiki z areny setki razy pomijając że sam juz ją robiłem ale i tak graty dla ciebie.
|
wybaczam :D i ty
|
Troche waste ale zwróciło sie ^^B)
|
Mi się strasznie podoba ten film :D
Trochę się bałem ,że w niektórych momentach padniesz ,ale jak widzę żyjesz :cup::cup: Mam pytanie co jest tam na samej górze ,jak idziesz po nagrodę... |
1. Gz
2. Jeśli wybierzesz inny poziom trudności, to odbywa się to w tych samych klatkach? 3. Na jakiej zasadzie bierze się nagrody z tych pokoików? 4. Czy można zrobić to drużynowo? 5. Co się stanie, jeśli ktoś spróbuje zrobić tego questa w trakcie, gdy robi go ktoś inny? 6. Czy można z góry zrzucić na arenę dodatkowe UHy? 7. Jak uciec z areny? |
Cytuj:
2. Tak, lecz sa inne, slabsze potwory 3. Mozna wziąść bp lub prezent lub którąś broń 5. Gdy wejdziesz do teleporta odrzuci Cie i kaze zaczekac chwile 6. Nie 7. Na południe od środka pomieszczenia jest teleport 4. Nie |
Cytuj:
E plate Cromak/Venore Tyle miałem do powiedzienia :) Gratz |
gratz wykonania :) bardzo ladnie ci to wyszlo, dzis probowalem 2x robic to 90 ek ale sie nie udalo, niedlugo jeszcze raz sproboje moze sie uda teraz wiem troche bardziej jaka taktyka :D
|
Nice gz wykonania!
Mam pytanie: Czy 28 sorc z 1 bp uh, WoCem, 2 bp mana fluid i bp sd poradzi se? (Zrobie to na TS! ^^) |
niezle hehe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |