![]() |
OrgImprez - czyli orgainizacje przyjęć na NOVEJ
Firma OrgImprez Firma została założona niedawno. Jest to zakład, który organizuje różnego rodzaju przyjęcia na świecie NOVA w Tibii. Zainteresowanych zapraszam na oficjalny blog.---------- Do poprawnego i ciekawego funkcjonowania zakładu posukujemy paru pracowników i ochroniarzy. Każdy lvl będzie mieć jakieś zajęcie i zarobi pare GP. Poszukujemy: dostawce jedzenia, -//-owoców, -//-napojów, -//- mebli, muzyków, wokalistów, ochroniarzy(+25lvl), przeprowadzanie low-lvl na ustalone miejsca i inne. Jeśli masz jeszcze jakiś cekawy pomysł zgłoś go do nas!! Napewno go rozpatrzymy! |
Ale sie usmiałem ... organizacja imprez na novej .... ohh yea ;p jak ci chociaz 3 klijentow zaplaci wiecej niz 1 k to masz lucka;p i to sie zglasza raczej na forum.tibia.com
|
hehe :D
Pomysl jest kiepski choc jestem zawsze za rpg'owaniem. ;] Odpusc sobie bo i tak na te imprezy nikt nie przyjdzie jesli beda platne. Wszyscy poganiaja za kaska i lvlem zapominajac o prawdziwej zabawie jaka maja czerpac z tej gry. Tak czy owak mozna tylko pogratulowac checi. ;p |
Gratulacje chęci...
No nie wszyscy hlvl tylko expią ale też obchodzą swoje urodziny :D Widziałem kilka filmików i to rzeczywiście fajnie wygląda (imprezy) Moge życzyć tylko powodzenia |
Ochroniarze na 25+ = ) to jest moc.
|
@Up
To sie nazywa Protector a nie ochroniarz :D |
sam zalozyciel tematu ma 9 level ;) wiec potrzebuje ochrone :D
|
czym sie różni ch**owy tibijski wokalista od dobrego tibijskiego wokalisty ??
|
Żałosne ^^ a w ogóle po co organizować takie zabawy jak to tylko na w grze. Żadnej korzyści z tego nie mam =/. Żal...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:34. |