![]() |
Thais czy Kazordoon
Mam taki problem, nie wiem w jakim mieście mam dalej expić.Chce wybrać Thais lub Kazo.W Thais expilbym na Rotwormy,Orc,Orc Spearman,Orc Warrior, lecz nie wiem gdzie bym mógł expić w kazo.
Mam 17 Level, Skils 48/46 (Chce dobić 50/50), zaraz 3 mlvl. Eq: Devil Helmet, Noble Armor, Plate Legs, Leather Boots, Dragon Shield,Morning Star Scarf, 2Bp of Ih + 13k do dyspozycji.Co mam dokupić aby expic w kazo (gram na celescie)?Czy dam rade expić na Dwarf Soldier z takimi skilami i z takim eq? PS. Używałem opcji szukaj =/ Jeszcze jedno, kto ma lepszą obronę (defensive) Orc Warrior czy Dwarf |
Doskiluj 60/60 wbij 20 lvl i kup broń odpowiednią na twój level.Póżniej mozesz isc expic na DWARF SOLDIER i pojedyncze guardy z UHAMI (waste).
|
tak pokonasz solo soldiera a nawet i 2 bez żadnego waste! nie słuchaj kolegi up bo pisze głupoty ;) ale ja Ci polecam fibule a później możesz sie wybrać na DC,i tam do 40lvlu ;)
pozdrawiam |
Polecam Kazordoon. Mozna tam skillowac na dwarfach w takim pomieszczeniu z piwem gdzie sa 2 pietra i z 8+ zwyklych dwarfon na pietrze
|
najlepiej z kazz lub thais wybierz ab
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |