![]() |
Po update: jakie skille na...
Po update, jak wszyscy wiedzą, została podniesiona siła rycerzy i palladynów ;) Chciałabym się dowiedzieć, jakie skille dla palla i knighta potrzeba (najlepiej bez ihow/uhow, lub bardzo malo) zeby zabic:
* wyverne * beholdera * draga (bez ihow/uhow sie nie obejdzie ;p) * i jakie skille preferujecie dla rycerza, na wycieczkę do dc ;p (pomijając gsa, wliczając huntery) |
Wyverne zabilem przy skilach 60/60 ;p
beho nizsze 50/50 draga nie probowalem i dc tez nie ;p |
wyverna bez straty uh :
30 lvl 70/70 beholder : 12 lvl 50/50 dragon 30 lvl 70/70 dc : 20lvl + 60/60+ z manaskami |
DC to można 60/60 zeby szybko expic. Btw- gdzie sa hutnery na DC?
Draga- oplacalnie 70/70 (szedl mi 1 manas na 36 lvl) |
A może napiszcie, czy te skille, co piszecie to są dla palla czy dla knighta...?;p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
[quote=Podkładka;1525409]Btw- gdzie sa hutnery na DC?/QUOTE]
Zapewne chodzi o drogę aby ominąć GS'a :) Przez outlaw camp Co do tego to radzę wziąć stealth ring i Cię huntery nie zobaczą, chyba że chcesz je zabić =) Cop do reszty to nie wiem bo nie grałem długo knightem/palem... (ale teraz robię palka, więc możecie podać te skille :) ) |
Jak chce je zabic to niech tez wezmie nie oberwie a one padna. A możecie jeszcze napisac od ktorego lvl wywerne?
|
To tak.
Najpierw czesc :) Wyverne siekałem na 65/65 z dragon lance na full ataku. Beho jest cienki wiec 60/60 wystarcza ~~ Dragon to szmaciarz!!! ledwie co dalem rade na 67/67 (polecam iść na 70/70) Na DC sobie szedłem PRZEZ GS na skilach 70/70 z MMS. On mnie nawet nie dotknoł... :) Bez utani hur na luzie doszedłem do DC, a w DC na -1 na skilach 60 da się expic :) Pozdro |
xd ale pierdoły...
Drag spoko na 65+ring(czyli 69) 2-3 uh na solowanie. Wyva z ringiem (czyli tez 69)-nawet manas Ci nie zejdzie. DC - jaskinie z rotami, tarantulami itp. spokojnie 63 wystarczy, wez manasy i jakiegoś uha na ds. Oczywiście nie mówie o hunterach, bo tamtędy nie chodze;D Pallem: Wyva spokojnie 65 i wio z boltami(lvl z 22-23 by sie przydał, ale na niższym też ubijesz). Drag podobnie, ale weź troche więcej manasów niż na wyvke(tak ze 3-4 przynajmniej). Beholder przy 50 spokojnie padnie... śmieć jak ich wiele. |
wbij 80/80 i po kłopocie.. masz maszyne do zabijania :)
|
Pall
Palkiem mozna na skillach 52 na 5 boltow beho :)
|
knight
Na dc ja wbilem knightem 15lvl skile 55/55 i spokojnie ogarnialem, bez zadnego waste. huntery nie sa przeszkada, tylko trzeba zainwestowac 2k w Stealth ringa. On na dluuugo starczy.
Wywerne spokojnie sie ubije przy skilach 65 ~30lvl, chociaz polecalbym isc z 70. Wtedy nie pojda zadne manasy/uh. Teraz mam 43 lvl skile 75/75 i na draga mi ida 2-3 manasy. Bije z bs. a o beho zapomnialem W sumien on to pipka jest. 15 lvl, skile jakies 50 i ubijesz. oczywiscie jak jest on tylko 1 |
Topic
Cytuj:
Wyverna - 25 lvl, 65/65 i dwarven ring Dragon - 30 lvl, 70/70, dragon necklace i sword/axe/club ring Beholder - 15 lvl, 55/55 To są wyznaczniki na bezpieczne zabicie potwora. Miej UH'y na wszelki wypadek ;) |
Cytuj:
Z d lanca na 3x lvlu nie bedziesz za dobrze walil:)(pisal koles ze po update) reszta moze byc. A tera cos od siebie. NA dragi 70/50 starczy dla pala z royal spearami.Nie polecam uciekac gdy malo miejsca jest(facc chyba ze podziemia venore d-lair)dlatego ukos +speary bys z f wave nie dostal a na ANkh mozna uciekac jak wolisz spear/bolt ale polecam i tak spir bo wiekszy dmg+wiekszy zasieg o 2 kratki. |
Knight
Siema mam Knighta 42lvl i skille 78\77 moje eq:C-armor,Vampir Shield,P-legs
i Bright sword. Na czym radzicie mi expić czy będą mi sie zwracać dragi?? |
Miłego polowania
Cytuj:
A co do expienia to radzę ci iść na najniższe poziomy Dwarf Mines na Dwarf Guardy. Po update'cie to coś miłego dla knighta :) Tryb "balance fighting" i exura wystarcza na regenerację życia (ale UH'y w pogotowiu być muszą), więc może nawet weź ze 2-3 plecaki manasów :] |
Ja wam powiem szczerze z własnego doświadczenia (palek)
Na dragach expie od 26 lvla skill 65(Uwazam ze skill jak dla mnie dobry i nie zamierzam jak narazie skillowac : ) ) Expilem z Royal Spear, hity wchodzily po okolo 150~ Obecnie mam 29 lvl czyli 3 lvle na dragach ? W 2 dni ? Na draga w obecnej chwili nie trace manasów... Czekam do pełnej many i pełnego hp i lece po skosie : ) Jeżeli dostane f wave+GFB to poprostu exura vita i biegniesz dalej : ) |
elo, mam 14 lvl pallkiem i skille 60/40, mógłbym teraż spróbować solo draga ? jak tak to ile uhów/ihów, manasków itp. :) thx
|
Wyverne mozesz solowac juz na 25 lev ze skilami 60/60
Ja wczoraj solowalem na 25 lev i skiem 61/61 bez straty ih ani manasow beho mozesz huncic na 15 lev 50/50 wystarczy a co do draga to 30 lev i skile 65/65 starcza tylko waste =/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |