![]() |
Nowy Wyglad Morgaroth!!Polecam
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27132
Nic nei mowie sami looknijcie niestety nieznam loot'a bo bloker padł ;] Polecam |
fajnie,wreszcie bedzie mozna go jakos odroznic :)
|
Bardzo fajny , troche zlamasowato, ale ogolnie spoko wyglada.
|
shit dostal combo i padl :P ale prawie morg~ padl :P no nic pech :)
a jaki lootpic? :p |
Cytuj:
|
Ale rogatyyyy:D
Szkoda ze blocker padl:( |
Morgaroth wygląda teraz wiele lepiej niz wczesniej :) nice filmik
|
fajny film i wyglad morga
23:16 You lose 1463 hitpoints due to an attack by Morgaroth. 23:17 You lose 1357 hitpoints due to an attack by Morgaroth. 23:17 You lose 775 hitpoints due to an attack by Morgaroth. 23:17 You lose 243 hitpoints due to an attack by Morgaroth. tego nie da sie przezyc:) |
Przepraszam, ale z tego co widze to nie ma jeszcze tibicam na 8.0 więc jakby ktos mógł wkleic zdjęcie morgarotha albo wskazać skąd można ściagnąc tibicam to byłbym wdzięczny ;] (NG nie używam)
-ok mam, juz nie trzeba ;P- |
Ja mam tibie cam ale gdy sciagne jakis filmik i wsadze go do folderu z tibiacam pozniej gdy wlaczam tibiecam, tibie biore active play naciskam enter game i wyskakuje mi lista ale jest pusta bez wyboru filmow wie ktos co jest nie tak
|
Cytuj:
Topic: szkoda blokera ale i tak im się udało jaki loot ;> powie ktoś |
teraz to wygląda jakoś normalnie. A wie ktoś, czy orsha też zmienili?
|
Cytuj:
@topic Na takim jednym OTSie pod tibie 7.81 był taki potwór tylko ze nie czerwony tylko niebieski i to był ice demon ;) Ogólnie ładny ale nie jest taki do końca jak tibijski demon. Taki jakis inny jest. |
O.o gz dla cip, że wkońcu wizualnie zaskakują :)
hmm.. na 90% orsh też będzie "nowy" ze względu, że to boss. paść w takiej chwili.. no nic, zdarza się :P anyway, gz :) |
fajny fajny nowy outficik morgarothowi zrobili :)
z tego demona co go zabili na poczatku wyleciala platynka czy mi sie wydaje? od keidy to platynki z demonow leca? ;o cos sie po upie zmienilo w zwiazku z tym? moze mnie ktos oswiecic? :> |
Cytuj:
|
O teraz to przynajmniej wygląda jak należy ;D
|
Całe Ruthless Seven pewnie będzie wyglądało tak samo ;)
Niedługo się przekonamy. |
Dokladnie. W koncu mozna go odroznic. Naprawde wyglada na rogatego diabla.
|
No no . outfit morga nawet ladny jak na grafe 2d
Co do combo... gorszego sie juz wyrwac nie dalo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |