![]() |
Dlaczego???
Nie wiem czy to tutaj powinno byc ale niech bedzie :D Mam pytanie... Zalozylem konto na tibi 3 dni temu i mi jeszcze e-mail z haslem nie przyszedl :) Co mam zrobic??? P.S Kiedys juz mialem konto na tibi, ale numer zapomialem :) Czekam na odp i z gory dzieki
|
Wchodzisz w Start->Wszystkie Programy->Akcesoria->Narzędzia systemowe->Defragmentator dysków->W programie klikasz na partycję C:/ i klikasz Defragmentuj.
Ty, co się tak gapisz? Nigdy cię to nie irytuje? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam wrażenie że najpopularniejszą wrzutą na tym forum jest wrzuta na rodziców...Czy wy nie umiecie inaczej wyrazić swojej złości?
@Fiszbin & Kwadratowe Koło Jeżeli masz pisać takie bzdurne posty i wprowadzać ludzi w błąd to nie pisz lepiej wcale, a jeżeli takie tematy Cię irytują to nikt Ci nie każe tego czytać. @topic Jeżeli nie dostałeś jeszcze maila przyczyną może być: 1. źle podałeś maila ( w co wątpię ;) ) 2. twoja poczta się "ociąga" ( jeżeli masz konto pocztowe na przeludnionym serwisie typu onet, interia itp. mail może iść naprawdę długo ) Musisz czekać do skutku:) Pozdro |
Dzięki mrufka91
Założylem poczte na innej stronie i mi e-mail z haslem zaraz przyszedl :) Dzieki
|
Cytuj:
Skoro sprawa się wyjaśniła, to zamykam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:38. |