![]() |
mam problem z HMM
Jestem druidem kiedy chce kupic HMM uzyskuje taka odpowiedz
"Every member of the Druids is able to learn the numerous spells of our craft." 10 lvl 4 mlvl |
lol's
pewnie kupywales w gildi dla palow knightow lub magow :P
|
Cytuj:
może juz kupileś ten czar i pojawia ci sie taki napis idź kup rune i sprawdz czy masz lub w spellbooku jesli masz |
Albo może źle wpisujesz czar należy wpisać "Heavy Magic Missile", powiedz w jakim mieście kupujesz bo jeśli w ab to bywa różnie bo nie ma tam 1 gildi dla pallych w której możesz zakupić do niego wszystkie czary i może nie w tym sklepie szukasz:p (nie wiem jak z drutkami)
|
A jak wogole zrobic BP HMM.... lub inny ?????
Mam czar HMM ale nie wiem co to znaczy BP HMM a wszedzie widze ze ludzie chca to kupic za 1k. Kto mi powie jak to zrbic i co to jest?? Z gory dzieki :baby:
|
BP HMM= Backpack HMM = Plecak pełen run Heavy Magic Missile (czyli 20 takich run).
|
A mi sie robi niedobrze jak widze posty takie jak twoj. To forum zostalo stworzone dla takich jak on, by wyjasnic im to, czego nei weidza. Co z tego ze gra krocej od ciebie w tibie? to nie oznacza ze mozesz go wysmiewac tylko dlatego ze proboje sie czegos dowiedziec. Przez takich jak ty mlodzi i niedoswiadczeni gracze zrazaja sie do forum.
Edit: To jest napisane do osobnika imieniem Gromko (cytat macie ponizej), jego post zostal skasowany :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dam ci rade:
nie wstukuj na slepo klawiszy tylkko przeczytaj co npc do ciebie mowi a potem odpowiadaj. a jak nie masz czasu slychac jej wywodow: hi spells 3 Heavy magic missile yes bye |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |