Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   mam problem z HMM (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13721)

Brodzik 09-10-2004 13:36

mam problem z HMM

Jestem druidem kiedy chce kupic HMM uzyskuje taka odpowiedz

"Every member of the Druids is able to learn the numerous spells of our craft."

10 lvl 4 mlvl

Kubaseq 09-10-2004 16:12

lol's

pewnie kupywales w gildi dla palow knightow lub magow :P

Vadikel 09-10-2004 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubaseq
pewnie kupywales w gildi dla palow knightow lub magow :P

to skad by mial 4mlvl przeciez musial kupic jakis czar wczesniej

może juz kupileś ten czar i pojawia ci sie taki napis idź kup rune i sprawdz czy masz lub w spellbooku jesli masz

Vegefa Ziom 09-10-2004 17:15

Albo może źle wpisujesz czar należy wpisać "Heavy Magic Missile", powiedz w jakim mieście kupujesz bo jeśli w ab to bywa różnie bo nie ma tam 1 gildi dla pallych w której możesz zakupić do niego wszystkie czary i może nie w tym sklepie szukasz:p (nie wiem jak z drutkami)

KulKa 10-10-2004 14:35

A jak wogole zrobic BP HMM.... lub inny ?????

Mam czar HMM ale nie wiem co to znaczy BP HMM a wszedzie widze ze ludzie chca to kupic za 1k. Kto mi powie jak to zrbic i co to jest?? Z gory dzieki :baby:

Dabek 10-10-2004 14:37

BP HMM= Backpack HMM = Plecak pełen run Heavy Magic Missile (czyli 20 takich run).

Caspius 11-10-2004 16:00

A mi sie robi niedobrze jak widze posty takie jak twoj. To forum zostalo stworzone dla takich jak on, by wyjasnic im to, czego nei weidza. Co z tego ze gra krocej od ciebie w tibie? to nie oznacza ze mozesz go wysmiewac tylko dlatego ze proboje sie czegos dowiedziec. Przez takich jak ty mlodzi i niedoswiadczeni gracze zrazaja sie do forum.

Edit: To jest napisane do osobnika imieniem Gromko (cytat macie ponizej), jego post zostal skasowany :p

Matfiej 11-10-2004 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gromko
Posty niektórych nOObów 8o to normalnie tarzam się po podłodze ze śmiechu BUAHAHAHAHAHA :D :D :D :D :D

Ich można raczej nazwać newbie, i są tutaj żeby posiąść wiedzę. Natomiast to właśnie ty jesteś tutaj noobem, bo tak się zachowujesz.

Iris on Eternia 11-10-2004 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brodzik
Jestem druidem kiedy chce kupic HMM uzyskuje taka odpowiedz

"Every member of the Druids is able to learn the numerous spells of our craft."

10 lvl 4 mlvl

Eeee... ja też mam taki problem. Kupuję w gildii Dridów w Carlin...

tassin 11-10-2004 18:39

dam ci rade:
nie wstukuj na slepo klawiszy tylkko przeczytaj co npc do ciebie mowi a potem odpowiadaj.

a jak nie masz czasu slychac jej wywodow:
hi
spells
3
Heavy magic missile
yes
bye

Iris on Eternia 11-10-2004 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tassin
dam ci rade:
nie wstukuj na slepo klawiszy tylkko przeczytaj co npc do ciebie mowi a potem odpowiadaj.

a jak nie masz czasu slychac jej wywodow:
hi
spells
3
Heavy magic missile
yes
bye

Właśnie tak napisałem. Tylko nie napisałem "yes" bo Druidka odpowiedziała "Every member of the Druids is able to learn the numerous spells of our craft"...

snajper007 12-10-2004 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iris on Eternia
Właśnie tak napisałem. Tylko nie napisałem "yes" bo Druidka odpowiedziała "Every member of the Druids is able to learn the numerous spells of our craft"...

Skopiuj całą waszą rozmowę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14.