Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Premium (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=137233)

Elandor 02-07-2007 12:08

Premium

Mam pytanie:jaka jest różnica między premium, a premium promotion?

Dewiacja 02-07-2007 12:17

- czyścimy.usików.

Goldscorpion 02-07-2007 12:23

PACC to tylko płatne konto. NAtomiast promocja to tytuł który możemy osiągnąć (kupić) tylko jeżeli mamy PACCa.
Teraz małe cytowanko:P
Cytuj:

Jak wykupić promocję
Po pierwsze, musisz spełniać 3 warunki:
1) Musisz mieć premium account
2) Musisz mieć poziom 20 lub lepszy
3) Musisz mieć 20 000gp
Udaj się teraz do króla w Thais, Królowej w Carlin bądź Imperatora w Kazordoon, i porozmawiaj z nimi.
Cytuj:

Co daje promocja?
- Ładny tytuł (Elite/Master/Elder/Royal, zależnie od profesji)
- Mniejsze straty w expie po śmierci(7% zamiast 10%)
- dostęp do nowych czarów
- szybsza regeneracja many i życia (a co za tym idzie szybciej idzie ci magic lvl)
Oryginalnie napisane przez MAtKus

Elandor 02-07-2007 18:26

Dzięki za odpowiedź.

Jompi 03-07-2007 11:46

Hej jestem od niedawna na forum ;) ale gram w tibie juz jakis czas. Od dawna kumple i uczestnicy gry mówili że jeśli kupi sie pocc lv i lvm będzą szły 2x szybciej. Otusz niedawno kupilem pacc na 3 miesiace i... ku mojemu zaskoczeniu lv tak samo sie ciagnie jak dawniej. I tu moje pierwsze pytanie: czy to normalne zachowanie lv czy tylko ja tak mam?:confused: i drugie pytanie czy po kupieniu promocji bedzie ona juz caly czas czy z dniem w którym skończy mi sie pacc on również zniknie (ogółem: na jak długo wykupuje sie promocje?)?bardzo prosze o szybka odpowiedz.:confused:

Adi_Latox 03-07-2007 11:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jompi (Post 1528116)
Hej jestem od niedawna na forum ;) ale gram w tibie juz jakis czas. Od dawna kumple i uczestnicy gry mówili że jeśli kupi sie pocc lv i lvm będzą szły 2x szybciej. Otusz niedawno kupilem pacc na 3 miesiace i... ku mojemu zaskoczeniu lv tak samo sie ciagnie jak dawniej. I tu moje pierwsze pytanie: czy to normalne zachowanie lv czy tylko ja tak mam?:confused: i drugie pytanie czy po kupieniu promocji bedzie ona juz caly czas czy z dniem w którym skończy mi sie pacc on również zniknie (ogółem: na jak długo wykupuje sie promocje?)?bardzo prosze o szybka odpowiedz.:confused:

A gdzie expiłeś? Promocja trwa do końca PACC'a. Jednak jak zaś kupisz PACC to już ją będziesz miał.

Jompi 03-07-2007 12:31

Mam jeszcze jedno pytanie do Goldscorpion. Oturz: napisales że punkty many i zycia rosna szybciej,ale jak szybciej? Obecnie punkty many i zycia narastaja mi: 2pk na 3sek. Chciałbym sie dowiedziec czy kupno promocji opłaci mi sie i prosze o odpowiedz. :confused:
PS. Promocje niedostaje sie wraz z paccem jak to napisal uzytkownik forum powyzej lecz dopiero po kupnie pacca można kupic promocje za TIBIJSKIE PIENIĄDZE u królowej w carlinie lub kazodronie:)

Adi_Latox 03-07-2007 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jompi (Post 1528212)
Mam jeszcze jedno pytanie do Goldscorpion. Oturz: napisales że punkty many i zycia rosna szybciej,ale jak szybciej? Obecnie punkty many i zycia narastaja mi: 2pk na 3sek. Chciałbym sie dowiedziec czy kupno promocji opłaci mi sie i prosze o odpowiedz. :confused:
PS. Promocje niedostaje sie wraz z paccem jak to napisal uzytkownik forum powyzej lecz dopiero po kupnie pacca można kupic promocje za TIBIJSKIE PIENIĄDZE u królowej w carlinie lub kazodronie:)

Pominąłem to jak zdobyć promocję, ponieważ kilka postów wyżej użytkownik to opisał, a ja odpowiedziałem tylko na pytania autora tego tematu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21.