![]() |
Premium
Mam pytanie:jaka jest różnica między premium, a premium promotion?
|
- czyścimy.usików.
|
PACC to tylko płatne konto. NAtomiast promocja to tytuł który możemy osiągnąć (kupić) tylko jeżeli mamy PACCa.
Teraz małe cytowanko:P Cytuj:
Cytuj:
|
Dzięki za odpowiedź.
|
Hej jestem od niedawna na forum ;) ale gram w tibie juz jakis czas. Od dawna kumple i uczestnicy gry mówili że jeśli kupi sie pocc lv i lvm będzą szły 2x szybciej. Otusz niedawno kupilem pacc na 3 miesiace i... ku mojemu zaskoczeniu lv tak samo sie ciagnie jak dawniej. I tu moje pierwsze pytanie: czy to normalne zachowanie lv czy tylko ja tak mam?:confused: i drugie pytanie czy po kupieniu promocji bedzie ona juz caly czas czy z dniem w którym skończy mi sie pacc on również zniknie (ogółem: na jak długo wykupuje sie promocje?)?bardzo prosze o szybka odpowiedz.:confused:
|
Cytuj:
|
Mam jeszcze jedno pytanie do Goldscorpion. Oturz: napisales że punkty many i zycia rosna szybciej,ale jak szybciej? Obecnie punkty many i zycia narastaja mi: 2pk na 3sek. Chciałbym sie dowiedziec czy kupno promocji opłaci mi sie i prosze o odpowiedz. :confused:
PS. Promocje niedostaje sie wraz z paccem jak to napisal uzytkownik forum powyzej lecz dopiero po kupnie pacca można kupic promocje za TIBIJSKIE PIENIĄDZE u królowej w carlinie lub kazodronie:) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |