![]() |
Która Wyspa barbarianow?
No to tak mam zrobiny barbarian test ale na krórej wyspie one są??
Jak narazie jestem na okolnir i znalazlem tam 1 barbara ale cos w stylu maga :P a gdzie jest ich wiencej ? |
Należy pójść do pijanego kapitana (nie pamiętam imienia) i napisać:
Hi Passage Camp Yes Oczywiście nie zapomnij że on czasem się myli i czasem Cie zawiezie tam na Okilir (czy jak to tam) a czasem gdzie indziej.. podpowiem że barbarzyńcy są jak przywiezie Cie jak będzie mościk w lewo i śnieg. :) |
Po prostu mi sie cos pomylilo ;)
|
A czy ta wyspa nie nazywa sie przypadkiem Okolnir?
|
taa okolnir i jest miasto barbarow ale za duzo tam magow wienc jest cos oprucz tego ??
|
Jest,jak idziesz na duży respans musisz przed takim zwężeniem iść na południe.
|
.................................................
|
Cytuj:
|
Może masz racje bo i tak NPC często przenosi nas tam gdzie nie chcemy więc wystarczy wpisać dowolną nazwe wyspy i liczyć ze tym razem sie pomyli.
|
Mały offtopic:
Gdzie znajduja sie Ice Witche ? :evul: |
Na południu barabian cump w ice tower.
|
Mam 2 pytania
1.czy we wszystkich obozach jest ten brabarian co czaruje wolfy? 2.wiem gdzie sa 2 obozy barbarianow (te kolo siebie) .Gdzie 3 oboz |
tak we wszystkichh ja polecam do huntowania maly jest on wystarczajacy do ~~45-50 moze 60 levela choc moj kolega expil tu na 67 i w niecale 10h robil level przy stracie moze 1-2 uhuw i do tego na + jakies 100k ?
|
|
A który z tych to ten najmniejszy?
|
Cytuj:
|
Mam do was pytanko czy z tych "barbarianów" lecą fur buty ??" :] Bo chce je kupić.. :cup:
|
leca leca i nie tylko a jak chcesz wiedziec z korego to odpowiem odrazu z all ! ^^
|
ILe exp/h w obozach barbarianow?
SONGO43 zamieścił mapkę z obozami barbarzyńców. chciałbym aby ktoś napisał ile exp/h dałbym rade wyciągnąć na każdym z obozów Knightem lvl 45 i skille 85/85? z góry dzieki za pomoc :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08. |