![]() |
Niefartowny Anni
|
rehostnij na tibicams bo na rapidzie limit wyczerpany ;)
|
"resort" please :(
|
|
Loool ale ludzie :PP Gratz xDDhuehehuehe
|
Hehehe
Jakby myslal to by uzyl te Magic Walle ktore mial pod nosem za siebie i by moze to zrobi... Ale ze nie mysli to niech placi za to.
Ponadto gdyby po zabiciu 1 demona zostali wszyscy na miejscach to by Despi przezyl, i moze by to wykonali. Ale jak juz wspomnialem nie mysleli nobo poco. A co do Lady noto n/c:) Troche Nab Team:D |
Ale sie usmialem haha :)
@up Nie wiem o co chodzi ci z tym mwallem. |
Cytuj:
hhaha koles ty wogole nie myslisz. to byl ek z 7 mlvl wiec jak mogl uzyc mwalle? |
Cytuj:
Co do filmu to szkoda tego gościa co kręcił, więcej uh i dał by rade ;p |
O lol... gdyby nie to że zdradziłeś nam zakończenie byłbym pewny że Ci się uda :) Gl next time ^^
|
buahahah jak obejżałem filmik to jebnełem z beki xD. Ten despi to jakaś ostra lama a jeszzce ten lady co uhow nie miał to już w ogóle żal xD. W ogóle jak można wybierać sie na anni gdy nie ma się czasu....Żalllllll. Jeszcze myślałem, że ten knight tego demona zabije ale...miał pecha....
|
Cytuj:
M walle kture mial pod nosem wymagaja 9 mlvl... |
Panie 62 rp, osoba przez która nie zrobili to Arvit, ktory nie wystrzelil przez calego annihilatora ani jednej gwiazdki !
|
o loool.. szkoda go troche.. moglby jebac czasem z explo albo z exori gran.. niech mi nikt nie mowi ze nie dalby rady sie wyuhac.. nie bylo innego wyjscia a ja bym nie patrzyl jak gine..
|
Cytuj:
dokladnie tak. ja jak bym widzial 100 uh left to byl kombinowal jak huj zeby przez skonczeniam uhow go zbaic mfowac sie exori czy cos a nie staj i walic go z SCA ;/ |
Panowie up wydaje wam sie, exori i na 80% zgon :)
|
Szkoda knighta;p ale trudno... a ja mam pytanko:
ściągnełem tą tibicam 8.0 z stronki http://tibiaaddons.tibianetwork.net/...opic=Downloads Jak narazie sie nie logałem... ale czy jest to jakaś bezpieczna strona? Bo tibicam działa, a nie lubię mieć hacków;/ |
Dawno się tak nie uśmiałem xD
1. Drespi - chcę cię dotknąć ^^ 2. Cytuj:
Filmik niezły :D Powodzenia przy następnym wypadzie na anni :> |
Beep
hmm... Arvit po tym nieudanym anni miał hacka?(41lvl) btw. on wogóle nie lał Demona zachował się jak n00b. Kina chyba manasów nie miał... hyh życze im powodzenia next time.
|
Cytuj:
Chodzi o to, że nie miał otwarych BP'ków..Jakby zaczał otwierać te wszystkie bp to by nie myślał o uhowaniu sie tylko o otwieraniu bpkow ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53. |