![]() |
barbariany - czy dam rade?
Mam pytanie na którym lvl moge spokojnie expic na barbarianach??
na razie mam 21 lvl skile 54/34 (wciaz nabijam) czy wogóle jest sens o tym myslec na moim lvl?? @edit sorki zapomnialem jestem RP Pozdro Y4pq |
Jakbys jeszcze napisal jak prof to byloby git ;]
|
dasz rade demona
|
Cytuj:
Skille mowia same za siebie(pall) @topic 30 lvl skill 60 dista, i jedziesz spokojnie, problem moze byc jak jest full resp. |
Cytuj:
Jeszcze troche poexpie :) Pozdro Y4pq |
hmm raczej ci sie nie oplaca osobicie expie tam swoim 37 rp ale z kolega 58 kina w niecale 2h mam lvl + loocik doskonaly
|
A masz pacca wogole??
Jezeli 23 lvl to kwestia 2-3 tygodni to mniemam, że nie masz. Na paccu taki lvl wchodzi w 2-3 dni od wyskilowania 50 palkiem. |
Cytuje-"(23 to kwestia 2-3 tygodni)"
Jezus maria ;p to sie bije w 1 tydzien na loozach , ale tam sie nieznam;p 30 lv z 75 dista+ z kilkoma manasami i ofc uhami i jezeli hcesz hmm (to dla bezpieczenstwa) i z 3 gfb ;] |
Wątpie.
Najgorzej będzie z tymi czerwonymi , ich hity dochodzą do 150 , biegają szybko jak zerk. A przy full respie , to hoho... |
Cytuj:
Co do fortecy to nie radziłbym.. ja na 72 lvlu knightem mam czasami tam niezłą zabawę jak wyskoczy 6 Bruteramerów (czy jak się tam te ich magi nazywają) i zaspamują cały ekran war wolfami :) |
Cytuj:
THX all ktoś napisał za 23 lvl to w tydzień na paccu luzem. Pacc czeka na aktywacje i wyslalem ze za szybko go nie ektywuje ale jesli takie sa mozliwosci to tylko napiszcie co polecacie i jade :p aha i jesli chodzi o kase to nie problem bo mam bogatych kolegów :p Segalczuk i Avallach Na razie mam facca ale chętnie usłyszę na czym to tak fantastycznie można exp zdobyć na pacc zonach. Pozdro Y4pq |
Radze przed 30 lvl'em tam nie chodzic. Mam własne doświadczenia B) A jeżeli juz naprawde chcesz sprawdzic jak tam jest i sie pobawic, to radze isc na mala wioske Barbarianów na Zachód od (.. no tych mamutów tam :D). Chociarz o ile dobrze pamietam to jest tam spawn jednego Bloodwalkera (wali hity 100+) i jest "troche" szybszy niz inni :p
|
tam jest 5 respów bloodwakera tylko, że 4 są na poziomie +1 :P
ja bym Ci proponował expić tam od ~42-45 lvl (tworzenie enchanted spear'ów) ponieważ nimi się na nich nieźle expi ;) |
THX all nie wiem co sobie wymyslilem z tymi barbarianami. :D .nie ta liga ;)
|
niech ktos da mape czy cos jak dojsc do tych barbarianow bo nigdzie nei moge znalesc ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |