![]() |
TibiaCam 8.0
Heja. Nie umiałem nigdzie znaleĽć TibiaCam 8.0 (wiem jestem naabek), więc pobrałem go ze strony:
http://tibiaaddons.tibianetwork.net/...opic=Downloads TibiaCam działa, więc z tym nie ma kłopotu. Bardziej sie boje, czy jest to bezpieczny serwis? Tibiaaddons? Nigdy o takim czym¶ nie słyszałem... I pytanko: czy z zipem z TibiaCam mogło być co¶, czego bym nie chciał mieć na kompie? Z góry thx. |
pobierz go z www.fire-axe.com, wg mnie to dużo bezpieczniejszy serwis.
@down nie, wcale nie ironia, nic a nic hahhahahhaha lol |
@up
To była ironia?? |
Czyli rozumie że nie ma nikogo normalnego kto by mi mógł pomóc, tak? -.-
|
Cytuj:
Po 2. otworzyłe¶ zipa, a fake strony typu www.sribia.com często występuj±, więc nie zdziwił bym się jakby¶ miał jakie¶ gówno. Anyway jeżeli nastepnym razem będziesz pobierał jaki¶ soft, używaj raczej serwisów typu tibia.pl tibia.com tibia.de BAJO. |
Cytuj:
|
To tak trudno pobrać z tego tibiaaddons.tibianetwork??? Przeciez jest zipem spakowane wiec mozecie zazucić na virusscan.jotti.org i git.
|
Ten link z Tibiaddons zamie¶cił sam admin Tibia.de na forum.. więc raczej czyste.
|
Dobra dzięki all;p
|
Tibiaaddons to oficjalna strone TibiCam (poza forum tibia.de)! Kazdy kto to gdzies kopiuje (na tibia.pl i inne) musi najpier pobrac z tibiaaddons, wiec na innych stronach masz to co na tibiaaddons + to co mogli dolaczyc, a na Tibiaaddons tylko to co tworca TibiCam stworzyl.
|
Raczej bezpieczne.
Scan taken on 04 Jul 2007 03:47:19 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49. |