![]() |
Pytanie o magic level :) <WSZYSCY DRUIDZI I SORCERERZY PISZCIE :D>
Czesc!!
Dzisiaj gralem calą noc od pierwszej do siódmej w nocy i przeszedlem rooka :D Zostałem sorcererem. Kilka godzinek temu dobiłem już na mainie do 9 lvl i prawie 4 m lvl. Zamierzam expic do 15 lvl (bede wtedy tak juz mial okolo 10 m lvl) przestac i zaczac robic runy az do 25 m lvl, aby robic SD :D Jak myslicie, jak dobije do 15lvl i codziennie bede robil cos kolo 1-2 BP HMM to w ile dni zrobię od 10 m lvl do 25 m lvl? :)) Prosze napiszcie cos takiego (przyklad): "Jezeli codziennie bedziesz robil jeden bp of hmm majac 10 mlvl, to 25 m lvl bedziesz mial po ------ dniach" albo "Jezeli codziennie bedziesz robil dwa bp of hmm majac 10 mlvl, to 25 m lvl bedziesz mial po ------ dniach" Z gory dzieki i czekam na wasze odpowiedzi :D P.S. WIDZE ZE ROZNE OSOBY PRZEGLADAJA TEN TEMAT ALE NIKT NIE ODPOWIADA :( PROSZE ODPOIWEDZCIE ZALEZY MI !! |
Sorkiem nigdy nie grałem i wątpie, że będe grał ale postaram się odpowiedzieć.... Wynik bedzie podany w ogromnym przybliżeniu (mój zły stan zdrowia nie pozwala mi wykonywać prawidłowo obliczeń mat.) ale może trafiłem w sedno... poczekamy zobaczymy ;) Tak więc do 25 bedziesz musiał spalić około 32k many, a podzielone to przez 1 plecak hmmów czyli 1400 many daje nam wynik okolo 22 plecaków. Poprawcie mnie jeśli się myle bo pewnie tak jest... lol
|
lol
LOL!!!
KUR** ... to forum na łeb sie ***ie jak taki koles pisze TAKI temat no ale of cuz mozesz byc newbe a wiec : do 20 mlvla bedzie skakalo 3-5 mlvli dziennie? powiem ci ze ja mam teraz 23 mlvl (hacked =/) i na 1 mlvl up musze zrobic 1,5 bp gfb (malo ) albo 3 bpki hmmow... :P temat do bani kalkulator w reke www.tibia.xx.pl - kalkulator mlvlu ( niedokladny ale nie myli sie wiecej niz 100 many na poczatkowych mlvlach (do 30 ) Do moda : daj mi bana albo to zamknij ;] X( X( X( X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
na 15 lvl bendziesz miał ok. 20 mlvl wienc duzo czaruja na nawet 25 zrobisz
ja gran druidem i mam 14 lvl i 20 mlvl |
na www.tibia.de poszukaj tabeli z mlvami tam jets on chyba okladny :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |