![]() |
Najnowszy potwor
Ten potwor zostal widziany w Thais na servie Aurea pod depozytem bił po 500 wszyscy zaczeli padac a ludzie zbierac ich rzeczy (tylko nie wiem jak wkleić zdjęcie :( )
|
www.imageshack.us, przeglądsasz, wybierasz obrazek(jpg, gif lub png) i dajesz "host it", potem kopjujesz 1-szy link i do posta wklejasz.
Enjoy:) |
Potwór z głebin tibii
Ten potwór terrorzował Thais został usunięty podczas offu serva o 8:55 rano
8o http://img5.exs.cx/img5/5847/Szefp.jpg dobre nie 8o |
A ja tam nic niewidze poza plamami (czy ze mną dobrze ??? może to jakaś choroba oczu że widze jakieś kolorowe plamy.... ).
|
Cytuj:
|
no nie widzicie tam jest obok mnie chyba z 10 trupow w rzadku i duzo ludu nsa red hp 8o
|
..Widze rozowe sloniki! I latajace owieczki! AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa....
Tlumaczenie: Przestancie wysylac chu.jowe grafiki, dbajcie o zdrowie psychiczne Waszego moderatora.... |
Oh tak, "piekny" fake w paincie. rotfl
@BK I tak z tobą gorzej być nie może :P |
Eeeee...
Hmm co to jest to takie kolorowe jakby ktoś motyla rozdeptał?
chociarz moje prace też nie są za ładne ale uwierz mi hmm . |
Cytuj:
plamki, kolorkii niewiele ponad to. |
Co to ****a jest??
Ja zawsze staram się być miłym, ale żeby takie coś na fora dawać to już przesada. |
Ehh...zobaczcie ile chłopak ma lat.
Chciał se założyć temet to założył i dał troche pracy modkom by go zamknęli/usunęli ;) |
BArdzo praktyczne kolorowe gówno ;)
|
WOW WOW WOW!!!!!111 Ale fajne. Nigdy nic ładniejszego niewidziałem (poza wieloma rzeczami).
:cry: <<<<<<To są łzy szczęścia że mamy na forum tak utalentowanego grafika... |
gdzie jest ten potwór???????
nie zuważyłem nawet czerwongo X !!! co się dzieje :o |
Eee... Powiem to w emotce: http://members.lycos.co.uk/shanhaevel/OMG.gif
My work. :) EDIT: @down To była litość w ocenianiu, tak? MODY! Załóżcie podforum "Badziewne fake'i, zdjęcia, grafiki i pixarty". Tam się poupycha te... nie powiem co... |
@UP
lolz. oftopic gościu.ten potwór taki sobie,wygląda jak bardzo kolorowy motyl :D a ta "aura" wokół niego może być :D.ale niezbyt się starałeś :( |
Dajcie mi miecz bo nie wyrobie....
:kat: :kat: :kat: :kat: :kat: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56. |