![]() |
waspy!!!
gdzie na rooku można spotkać waspy????? ?(
|
Jest cos takiego na rooku co sie zwie Wasp tower...tam tego dużo...to jest kolo respu Orc Spearmana
|
Ale nie radze Ci tam iść na solo- jak jest full resp... nawet jak masz w miare sprzet i 8 lvl- lepiej nie ryzykowac... no chyba ze nie ma full respa- to spokojnie, ale mimo wszystko waspy to nie jest dobry potwor na expienie, a tym bardziej na loot(0 loota, nawet zarcia nie daje :D ) a wiec odradzam waspy
szczerze mowiac, to ja przesedlem wiekszosc rooka na wilkach i wezach :) |
omg następny nub, może looknij na mapke rooka albo poczytaj wcześniejsze posty na Tajemnicach Rookgaardu albo przynajmniej tam zamieść ten temat (!)
|
matko, ile razy można przypominać, że na tej stronce jest mapa Rook'a i wszystko jest w niej tam dokładnie opisane!
Cytuj:
|
Wydaje mi sie że lepszą alternatywą dla waspów są orki i trolle....jakiś ciekawy loot jak na rooka chociaz no i żarcie:)
|
Na rooku najbardziej lubiłem Skeletony bo były stosunkowo łatwe do zabicia, dawały spoko loot, a po drodze do nich mozna było spotkać poison spidery, które też są fajne do expienia :rolleyes:
Aha a waspy są dobre na poczatkach na mainie bo jest ich dużo = duzo expa dają czyli ;) |
na rooku waspy mogły by byc bardzo dobre do expowania gdyby nie zatruwały....bo ta trucizna moze spowodowac wieksze szkody od ataków na "klate"
--- a na mainie na samych waspach jechałem od 17 do 21lv ;p |
JA MAM AWERSJE DO WASPÓW,ZAWSZE TAK JUZ BEDZIE
Odradzam ekspienie na waspach na rooku(sa na poludnie od misiów koło respawnu orx spermana ) Chodź jak idziesz np:.do spider caves to można tam wstąpić,gdyż ze 100-200 ekspa jak to ktoś kiedyś powiedział "piechotą nie chodzi" :rolleyes: |
na rooku zawsze od 7 do 8 lvl siedze na waspach:))
|
A jak już tak na waspach siedzimy to może mi pwoeicie na jakim lvl jest sie szybszym od waspów bo raz uciekałęm przed waspem na 13lvl palkiem i był 2x szybszy to znaczy, że aby byc od nich szybszych trza mieć ponad 25lvl?
|
hehe
ludzie waspy to takie g**** że ja na 6 lv poszłeem na wieże i nic mi nie zrobiły!
|
Waspy to cioty.Na rooku nie polecam.Strrrrrrrasznie sie dlugo je bije.Lepsze sa do expienia orki i trole spidery i raty...Zreszta waspy zatrowaja co jest dosc uciazliwe na rooku... :D
|
Waspy na roku w większej ilości mogą zaszkodzić ale tak wziąśc jednego to już nie problem towera ja wybijałem i wolałem zawsze mieć 1 antidote.
|
Tak jak kolega w pierwszym poscie powiedzial gdzie sie znajdoja waspy to teraz ja powiem co zrobic zeby ci niezaszkodzily ;)
Więc tak: - Najpierw idziesz na trolle zabijasz i czekasz az ci wypadnie jakis silver amulet - Kupujesz antidote - Przed wejsciem na waspy zapychsz sie zarciem i siejesz postrach waspom ;) :)) |
Oczewiscie, że są wystarczy przejśćobok lasu niedźwiedxi i widac trupy waspów. A pozatym jest mapka(mogłeś skorzystać).
PzDr ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A po co na waspy?? 24 expa a nieźle walą.Lepiej iść i zabić w tym czasie np. 1 snake`a i 1 wolfa.Albo 2-3 snake`i.Nawet szybciej wychodzi a o wiele łatwej i bezpieczniej.Ja przeszedłem rooka tak: 1-6lvl snake,7-8 wolf.Ewentualnie jak chcesz coś zarobić to idź na Trolle i bierz liny itepe.Ktoś kupi w mieście.Albo jak chcesz silne potworki to skeletony i minosy.(ewentualnie orki i orki spearmany)
|
Waspy to na rooka najgorsze ze wszystkich potworów.
1. Nie zostawiają lootu. 2. Są trujące. 3. Dają mało exp jak na coś takiego. 4. Występują w skupiskach. 5. Są wstrętne. 6. Są okropne. 7. Są ochydne. 8. Są niedobre. 9. Są obrzydliwe. 10. Przyprawiają o mdłości. 11. Są brzydkie. To już chyba wszystkie ich zalety. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:29. |