![]() |
Lee'del - historia prawdziwa
Witam i zapraszam
OSTRZEŻENIE : Ten fake jest do kitu .... Oglądasz na własną odpowiedzialność PROLOG http://img521.imageshack.us/img521/6...szczvh7.th.png http://img513.imageshack.us/img513/7...szczpz5.th.png http://img408.imageshack.us/img408/4...8758ym5.th.png I tym samym zaczynam znaczy otwieram izbę przyjęć... potrzebuje 3 strazników, 2 mnichów nowicjuszy (niekonieczne jak monk) i kogos w roli nekromanty... :) przyjmuje według opisu: Imię: Zawód: Opis: Outfit: Ci co chcą nalezec do fake a niewiedzą kim chcą zostać bedą mieszkańcami.. dozorcami... czymkolwiek ;) pozdrawiam |
spox fake
spoko, niezle sie zapowiadaB)
|
omg 4/10
-zle zrobione -jest tak itemat -praca na 5 min -brak zak. rohow -brak norm. oufitow |
Jesli jest to twoj 1st fake to masz odzdzielny temat >.>
Czas na błędy!: Pisz ze słownikiem w ręku O.o (-3 do oceny ogolnej) Na Warriorach widac fioletowe slady po spritach (-1) ops kurwa nie tylko na warriorach...(-4) mapka za przeproszeniem do dupy, wogole nie ma detali(-3) bo tak(-5) - nie no fabuła do dupy Pozytywy: Jak na pierwszy fake to calkiem całkiem (+5) Sam lepszego bym nie zrobił XD (+3) Zauwazylem humorystyczną stronę (No kurwa wylało sie! :D)(+2) Ogolna ocena -4/10 -6/10 yyy... lol? popraw moze bedzie lepiej! :) eheheh no chyba jest.. ale nie w te strone >.> |
to zamknij temat ;( szkoda ze tak oceniles
|
Słabe.
Krzywe Fabuła,raczej jej brak... Rób mniejsze kadry Więcej kadrów na odcinek "Krula" i inne takie(czyli błędy ort. wystarczy Krola) To większość które wyłapałem,a jest późno więc nie za bardzo kojarzę. Popraw to a będzie w miarę dobrze. |
1) Żałosny "humor"
2) Arcyproste drogi - prawie jak OTS ME.... 3) Lee'Del - imię zerżnięte bezczelnie z Tibii... 5) . fioletowe kropki i kreski na spritach 6) Stradnik - what to fuck? 7) Walnięte outfity 8. Eee... cała reszta, z ortografią (KRUL? JEZU CHRYSTE!) i interpunkcją (słyszałeś o takim wynalazku jak przecinek?) na czele? Poczytajcie pierwsze litery, to dowiecie się, co o tym sądzę. |
Jedna wielka porażka...tradycyjnie walnąłbym mój obrazek z pikachu, ale gdzieś zapodziałem ...
|
Wszystko bleah tylko moj out krola najlepszy z tego wszystkiego...podsumowując
Grafika: DaNiO Fabuła:coś mi smierdzi superhero(może się myle) |
Słabe nawet bardzo aż mi się nie chce krytykować ...Dużo różowych plam ... Chaotyczne i bez sensu ... "Ale" jest jeden + to jest tak małe że (przed kliknięciem) nic nie widać Dziękujmy za to Bogu
|
Nie poddawaj sie po takich ocenach ! One powinny cie wzmazniac :D jak dla mnie 5/10 bo troche zryte tereny outy itp. :P Postaraj sie bardziej ^^
|
Po powiekszeniu obrazka pieerwszego rzeklem - O ja pier**le ...
Wszystkie bledy zostaly wymienione wyzej... Szczerze ? Gorszego fake'a nie widzialem ... no ale cóż moge powiedziec ^^ Pogadaj z kims kto fake'i ma we krwi zeby ci kilka rad udzielil ... przyda ci sie ... ^^ Ocena ? 1/10 ^^ |
8o ależ dziękuje za te piękne oceny... myślałem że będzie gorzej:D ok postaram się na przyszłość ale mam pytanie.. kontynuować ?
Aha co do fabuły ... super hero naprawdę ??? no cóż uważam że sie mylisz ale kiedy zgodzicie się kontynuować faka to może zrozumiecie... Fabuła jak w skazanym na śmierć, powolutku dochodzicie powolutku zrozumiecie |
Tylko, że Prison Break to był super-hero xD(wg. mnie bo to chore, żeby taki człowiek miał takie zdolności intelektualne ...)
@down Nie -.- |
to jak robic dalej?
|
a rup sopaczymy jak becie talej!
xd |
-------------------------------------.-------------------------------------
Co to za sh!t? Wszystko źle wklejone... Miliony literówek... Wszystko to to jedna wielka tragedia... Co tu oceniac? Moja dupa robi leprze fake'i... :kon: <<<Tak powstał twój fake? |
- czyścimy.
|
Fajne
Rub rub mi sie podobalo bardzo ja dam 10/10 :)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44. |