![]() |
Piraci-czy dam rade?
Witam!
Jestem royal paladynem 37 lvl skille 80,58 i 13 mlvl. Chciałem się dowiedzieć czy dam rade poexpić na piratach bez większego waste. Proszę o szybką odpowiedź :) Z góry dziękuje i pozdrawiam. |
Odp:
Noo, wydaje mi sie ze ze skillami 80 na spokojnie sobie poradzisz, tylko uwazaj na skupiska ;)
|
na piratach by ci sie dobze expilo i szybko expilo bedzie zwracalo za bolty i tak bedziesz na +
pozdrawiam |
@2up
Tak to co ty powiedziales jest zgodne poniewaz gdy blokna nas to moze stracic pare uhow, ale i tak nam sie to zwroci ;p |
Dasz rade ale raczej nie zarobisz bo z nich malo loota a wartossciowe rzeczy to tylko pirate boots, pirate hat i te rzeczy do addonu
|
Dasz rade ale exp to będzie taki sobie porównując do dragów np.
Czasami jak cię obsiądą to może być hardcore ale i tak na dragach się lepiej expi. |
@Up
dragi =/ jak dla mnie nie ma zbyt dobrego respu (takiego żeby nie czekać) Co do zwracania za bolty- używam tarczy i spearków :D (jeszcze normalnych) a o rzeczy do addony mi najbardziej chodzi ;) i kasy z nich sporo też leci. Ogólnie chodziło mi właśnie o to czy dam rade ;) Dziękuje i pzdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:24. |