![]() |
Styl Pijanego Mistrza :D
Hehe - sztuczka, którą odkryłem jakiś czas temu i która przydaje się walkach Knight-vs-Knight, a także w uciekaniu przed Magami.
Jak wiadomo - bezmózgie stanie i oglądanie chmurek do niczego nie prowadzi, gdyż oponent ostrzela nas HMMami lub innymi Fieldami. Każdy szanujący się Knajt musi robić serię uników. Podobnie jeśli uciekamy w linii prostej przed Magiem - ten obrzuci nas SD i po zabawie. Rada - oczywiscie uciekac zygzakiem. Jednak zygzakowanie/unikanie powoduje troche zmartwien. Dobrym rozwiązaniem pozostaje więc - alkohol :D. Jeśli chcemy spieprzyć magowi wlewamy w siebie trochę trunku i klikamy gdzies na mapę. Nasz bohater sam będzie biegł i robił uniki, a my możemy się skupić a ostrzeliwaniu się. W walkach K-v-K łączymy zwykłe uniki z alkiem i nasza postać zacznie tak skakać, że my sami nie będziemy wiedzieć co jest grane. Polecam! |
Dobre ;]
Trzeba bedzie se wyprobowac ale dobry pomysl :p
|
zawsze mialem przeczucie, ze warto nosic ze soba piwo :) i okazuje sie ze, mialem racje!
|
Dobre :D :D :]
|
To z magiem wręcz GENIALNE. Musze to jeszcze jedynie przetestować ;)
|
Hyhy pomysł bardzo ciekawy :P
Przy najbliższej okazji przetestuję xD W takim razie do niezbędnika w stylu bp uhow, f bomby, hmmy trzeba dodac z 5 potionów z jakimis procentami+dwarven ring, żeby po walce nie wkurzać się na te zygzaki :P |
Jest jeden mankament :p nie latwo jest się uhnąć po pijaku :tongue:
|
Szanujący się żul...
Khan gratz za wspaniały pomysł dzięki temu można wygrać więcej walk oraz polączyć przyjemność z pożytecznością :tongue:
|
"Piwo z rana jak śmietana"
:D |
Hehe :D
Niby fajny pomysł, ale co będzie jeśli taki sorc-pk celuje na battle? |
Nie może ?
|
Cytuj:
@topic "Piwo to moje paliwo":D |
"no to chlup panie Źźźźźźźźźźisiuuuuuu"
|
Gratuluję pomysłu !
Niezła jazda może być , po takim dopingu ... :) |
Niezła jazda JEST. :D
Ja już to sprawdzałem w praktyce, choć w walkach pvp. Mozna spokojnie uciekac i naparzać z hmm. Chętnie zobaczę jak ktos bawi się tak na pvp. Filmik mile widziany. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:13. |