Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   druid 19 lvl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1379)

p.l 01-11-2003 13:35

druid 19 lvl

proszę o radę, na co na takim lvl chodzić. Np czy jest sens robić sobie fb i na cyce bądź bh, albo jeżeli z summnonami (elf a czy dwarf s???) to na co? I gdzie je spotkać? (najlepiej niedaleko Ab)

Chodzi żeby trochę expa było no i żeby choć trochę się kasa zainwestowana w runy/mana fluidy zwróciła.

Loney 01-11-2003 17:11

Jak chcesz coś sumonować to polecam nabić ten 20lvl i zsummonować mino archera są bardzo dobre i uniwersalne... C do expowania to polecam Hellgate wzioś z 15bp HMM z 3 UH i jazda na kilak godzin i expa też wpadnie :D

p.l 01-11-2003 19:25

to pytanie: gdzie znajdę cycki bądź beholdery niedaleko Ab? cośtam było o jakimś wzgórzu cycków, a jednego bh widziałem w skałach jak się idzie do mostu dwarfów

Loney 01-11-2003 19:38

Najlepiej i najwiecej BH jest W bk hause... jest ich 3-4 czeba miec klucz który sie niedaleko spawnuje... tylko czeba uważać żby na BK nie wdepnąć :P

Sunspot 07-01-2004 10:52

Ja bym radził chodzic ze scoutem jest o wiele lepszy . Jeśli chesz z nim xpowac idz sobie na fibule albo na poh (jaskinie cyklopów i mino 0

Magus 08-01-2004 04:02

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Sunspot
Ja bym radził chodzic ze scoutem jest o wiele lepszy . Jeśli chesz z nim xpowac idz sobie na fibule albo na poh (jaskinie cyklopów i mino 0
Scout jest wg Ciebie lepszy od czego?? Od Archera???
Elf Scout ma wiecej hp ale strzela strzalami, mino strzela z boltow wiec zadaje wiekszy damage.

@pl - kolo ab nie znajdziesz dobrego respa cyców, polecam isc na poludnie od Thais z sumonami. Co do beholderow to 2 sa pod pustynia, ale Tobie odradzam bo jest tam niebezpiecznie.
Godziwy EXP jest w Hellgate przy pomocy GFB i HMM (ghule, DSy).

Gimlos 08-01-2004 06:37

dodam tylko ze dosc duzo bh znajdziesz na bagnach w venore ( jeden podwojny resp, kilka pojedynczych ,o ile dobrze pamietam ) , oraz w bk house, chociaz nie wiem czy nie wprowadzono tam po update ograniczenia lvl .

Bloody_Izual 08-01-2004 06:43

Cytuj:

Scout jest wg Ciebie lepszy od czego?? Od Archera???
Em....mi się wydaje że tu chodzi o dwarf soldata i scouta czyli wg.niego scout jest lepszy.

Bofedojo 12-01-2004 05:13

Po co ci kolo Ab?Ty leniu!Podam pare miejsc gdzie spotkasz beholdera: obok Thais w podziemiach i na wschod od wejscia do kazoo.Z bh jak i cyca duzo kasy leci i exp tez jest wiec polecam.

Kael 25-01-2004 01:20

może i to bendzie monotonne ale nic nie poradze zrub 20 lvla na rotah jakis 40 mlvl i hunty .. przynajmniej to moja opinia niektórzy to caly czas na roty laza do jakiegos 30 lvla zeby chodzic na hunty jakies i zbierac runki

Xan'Evil 04-12-2007 18:39

ja na 19 biegałem już po gurdach tam będziesz miał kase jak będziesz loot bagi robił nawet bez bo te iron ore lecą teraz i exp dobry jak na twoj lvl o ile sie nie myle z wulkanikiem 25/h około jak dobrze pujdzie a jak nie dasz sobie rady to idz na soldy tam gdzie troche soldów troche gurdów ja tam bym sie w jakieś fb nie bawił szkoda czasu na to .życzę powodzenia

Kajulec 05-12-2007 01:02

@Up
Ten temat ma ponad 4 lata.. tak ciezko popatrzec na date?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34.