![]() |
druid 19 lvl
proszę o radę, na co na takim lvl chodzić. Np czy jest sens robić sobie fb i na cyce bądź bh, albo jeżeli z summnonami (elf a czy dwarf s???) to na co? I gdzie je spotkać? (najlepiej niedaleko Ab)
Chodzi żeby trochę expa było no i żeby choć trochę się kasa zainwestowana w runy/mana fluidy zwróciła. |
Jak chcesz coś sumonować to polecam nabić ten 20lvl i zsummonować mino archera są bardzo dobre i uniwersalne... C do expowania to polecam Hellgate wzioś z 15bp HMM z 3 UH i jazda na kilak godzin i expa też wpadnie :D
|
to pytanie: gdzie znajdę cycki bądź beholdery niedaleko Ab? cośtam było o jakimś wzgórzu cycków, a jednego bh widziałem w skałach jak się idzie do mostu dwarfów
|
Najlepiej i najwiecej BH jest W bk hause... jest ich 3-4 czeba miec klucz który sie niedaleko spawnuje... tylko czeba uważać żby na BK nie wdepnąć :P
|
Ja bym radził chodzic ze scoutem jest o wiele lepszy . Jeśli chesz z nim xpowac idz sobie na fibule albo na poh (jaskinie cyklopów i mino 0
|
Cytuj:
Elf Scout ma wiecej hp ale strzela strzalami, mino strzela z boltow wiec zadaje wiekszy damage. @pl - kolo ab nie znajdziesz dobrego respa cyców, polecam isc na poludnie od Thais z sumonami. Co do beholderow to 2 sa pod pustynia, ale Tobie odradzam bo jest tam niebezpiecznie. Godziwy EXP jest w Hellgate przy pomocy GFB i HMM (ghule, DSy). |
dodam tylko ze dosc duzo bh znajdziesz na bagnach w venore ( jeden podwojny resp, kilka pojedynczych ,o ile dobrze pamietam ) , oraz w bk house, chociaz nie wiem czy nie wprowadzono tam po update ograniczenia lvl .
|
Cytuj:
|
Po co ci kolo Ab?Ty leniu!Podam pare miejsc gdzie spotkasz beholdera: obok Thais w podziemiach i na wschod od wejscia do kazoo.Z bh jak i cyca duzo kasy leci i exp tez jest wiec polecam.
|
może i to bendzie monotonne ale nic nie poradze zrub 20 lvla na rotah jakis 40 mlvl i hunty .. przynajmniej to moja opinia niektórzy to caly czas na roty laza do jakiegos 30 lvla zeby chodzic na hunty jakies i zbierac runki
|
ja na 19 biegałem już po gurdach tam będziesz miał kase jak będziesz loot bagi robił nawet bez bo te iron ore lecą teraz i exp dobry jak na twoj lvl o ile sie nie myle z wulkanikiem 25/h około jak dobrze pujdzie a jak nie dasz sobie rady to idz na soldy tam gdzie troche soldów troche gurdów ja tam bym sie w jakieś fb nie bawił szkoda czasu na to .życzę powodzenia
|
@Up
Ten temat ma ponad 4 lata.. tak ciezko popatrzec na date? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |