![]() |
bk solo 50 ek
Macie tu mój filmik z bk solo ;>
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27301 |
Nie wchodzic w link podany powyzej ten z niby fotka wirusa TROJAN!
|
Cytuj:
@film Niestety film bez sensu bo gość tylko przebiega i bierze nagrody, nie polecam ściągać. |
Mi tez wykrylo trojana... ;p
|
Weszlem W ten Temat i juz mam Keyloggera?
|
Cytuj:
|
Exploit na fotece?
Trzeba coś z tym zrobic (to do adminów tejże strony) ;]. Dobrze, że mam wyłączone pokazywanie obrazków, bo już bym wpadł :( A tak to chyba nie wpadłem :) Jeśli nie kliknąłem w link to chyba nie mam exploita, czyż nie? :> @topic Quest robiony metodą "wpaśc, wziąc nagrody i jak najszybciej wyjsc". Nie podoba mi się. |
xD
avast wykrywa keya juz przywejsciu w temat :X:cup:
|
Proponuje moderatorom usunac tego posta z trojanem.
@film Best bk solo jakie widzialem 8o Nie ma to jak wpasc i wypasc z nagrodami ;) |
Cytuj:
BTW. Też proponuję usunąc ;) Niby nie wszedłem, a się boję, że mam exploita ;o |
Witam!
Mam małe pytanie, otóż czy jak wszedłem w ten temat przez IE, to czy zaraziłem się exploitem? Zdjęcia mi nie wyświetla, jest tylko [x]. Jestem po formacie, dlatego nie mam FireFox'a ani żadnego antyvira. Zassałem tylko FindIt'a z tibia.pl i nic nie wyświetla, ale to jest zapewne gówno i nigdy nic nie wykryje ;d. Jakby ktoś mógł to proszę o jakiegos dobrego antyvira. Z góry dzięki. |
Cytuj:
|
ludzie wszedlem w temat o 1:25, nie bylo zadnego linku ani nic, a typ byl juz zbanowany. tzn ze chyba nie mam syfu na kompie taaa? ;s
sry za offtop |
Mi nod32 odrazu wykrył ale rozłączyłem. Nie martwcie sie nie macie wira;)
|
Film jest jak najbardziej czysty.
Exploit umieszczony był w drugim poście, który usunołem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |