![]() |
Problem z WMV
Mam mały problem z stworzeniem WMV. Nagrałem filmik na TibiCam 8.00, plik ma rozszerzenie .rec i próbuje go włorzyć do Windows Movie Maker, ale za (****)
nie moge... pisze mi że dany plik ma zly format.... może istnieje jaki¶ konwerter do tego lecz ja go nie znalazlem... szukalem podan 2h i wszystko co sciagalem nie wczytywalo formatu .rec...... jesli powtorzylem jakis temat to przepraszam, lecz nie znalazlem nic podobnego, a w poradniku jak zrobic WMV nie ma nic o tym wspomniane. Prosze o pomoc. Pozdrowienia dla Tibia.pl |
Ty, jak ja robiłem wmv to robiłem programem Vegas blabla, co było banalnie proste. Wł±czałe¶ tibicam z filmem, zaznaczałe¶ obraz, który program powinien przechwytywać i wszystko. Wmm służy raczej do najprostszych WMV więc zassaj jak±¶ darmow± wersje programu Vegas i wsio.
|
z rozszerzeniem rec. filmu do WMM nie wrzucisz. użyj Hyper Cam 2 albo Snagitha.do montażu polecam sony vegas
|
Też ci polecam sony vegas 7.0 tutaj znajdziesz instrukcje do niego >
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1380437 |
:-)
Wielkie dzięki :] Macie plusa u mnie :D
Ps. Wam też tak wolno się ładuje forum? :( Ps2. Kurde a nie da sie jakos zamienic plik .rec na WMV? :( mam juz pare filmików zrobionych na Tibicam 8.00 i nie umiem (albo sie nie da) przerobic to na WMV....... |
Cytuj:
|
:(
Wiem wiem... no ale jak mam 2 godzinny filmik i chce tylko wybrac ciekawe momety... w tibicam nie mozna przewijac :< no dobra Koniec tematu! Prosze Moderatora o Zamkniecie Tematu!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:18. |