![]() |
JAK??
Jak wydostac baga z lootem z dziury na powierzchnie??
PS:smieszny mam problem |
:)) Ja robie tak: mam duzego loota nie moge go uniesc nikogo nie ma do pomocy lub nie chce nam nikt pomoc to wtedy biore loot baga na raty biore 1 czesc do mojego bp na plecy wychodze gdzies chowam, biore 2 czesc chowam itd. :P .. jest ryzyko ze ktos ci zabierze ale robilem tak 4 razy i caly byl bag. czasami to dlugo trwa :( . jak ktos zna lepszy sposob to niech powie..
|
najlepiej mieć pacc i magic rope :D
ale jest jeszcze jeden sposób. Spróbuj wrzucić baga i jak najszybciej użyć tam liny. Jeśli masz małego laga, i zdążysz kliknąć, to uda ci się kliknąć liną w miejscu, gdzie za chwilę pojawi się bag. Bardzo trudno to zrobić, ale wykonalne. |
Cytuj:
Tylko z tamtąd czasem 20 kursów musze zrobić... Zawsze sie udawało;P |
ejj ludzie widac ze malo wiecie ja mam lepszt plan jak bez pacca i innych pierdol wydostac baga samemu po 1 stawia sie go 1 kratke przed dziura po 2 idze sie kawalek dalej po 3 przesuwa sie worek i wtedy postac rusza i w tym momenice trzeba uzyc liny ... jezeli dopbrze nauczycie sie i opanujecie ta technike bedzie dobrze :D
|
Eeeeee czy to czasem nie jest to, co ja napisałem ?
|
Cytuj:
ModEdit: WSZYSCY ci którzy pieknie odświerzyli ten topik sprzed roku niech sie cieszą że nie maja +1 upomnienie... (to do Dranit II Ozon18 p.l kibolek Maniakalny Zabojca ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:18. |