![]() |
Piosenka o Celozie!
Witam serdecznie!
Wielkie wydarzenie dla forumowego rynku muzycznego! Zespól The Fiszbins & The IRC Kids wydaje swoja pierwsza plyte "Najwieksze mendy forum tibia.pl". Album jest promowany przez singiel "Celoz to pipa", który mozecie uslyszec juz dzis! Sklad zespolu: Fiszbin - gitara elektryczna, gitara basowa, perkusja, wokal Ryba - wokal Tolek - wokal, gitara klasyczna Posluchaj utworu!: http://www.the.fiszbins.the.irc.kids...pipa.patrz.pl/ Juz wkrótce utwory m.in o Poliniku, Waldzie i Pixiku oraz innych forumowych bohaterach. |
Chłopaki dają radę, jak nigdy.
|
Hyhy, cała płyta zajęła nam aż jedną piosenkę, to tak.. bo była kiepska jakość kompresji. Ogólnie to mam taki pure phroczny głos, że Fjasz ma szczęście, że za to kasy nie biorę, bo by się nie wypłacił.
Z niecierpliwością czekamy na single o Waldzie, PiXiKu (czy jakoś tak), oj ostro będzie : PPPP Btw wszyscy wiedzą, że to nie jest najseksowniejszy utwór, get a fun : P |
ale gówno ;/
|
Cytuj:
|
Nic nie moge zrozumieć z tego FCNASDHAUDHADUA może ktoś dać tekst
|
Ostre xP i jakże genialne w swojej prostocie, choć by zrozumieć pierwsza część musiałem przesłuchać to z 10 razy a i tak nie rozszyfrowałem całości, widać jestem za słabym adeptem mhroczney muzyki by rozumieć wszelkie teksty :P
|
Cytuj:
Tekst: (Tolek) Giń Celozie! (Fiszbin) Celoz jest metalem słucha Behemotha, codziennie rano zjada kota! (Ryba) Giń Celozie! x3 (Fiszbin) Celoz jest metalem słucha Behemotha, codziennie rano zjada kota! A teraz przed wami sam Celoz! (Tolek w roli Celoza) Raz, dwa, trzy ... nie mogę spać ... bo kocham ją! ... Dzięki! |
\m/
gzkurwa http://pl.youtube.com/watch?v=yKy78yvCA0I ;<<<<<<<<<<<<< Zalosne, ale pasuje do waszego klipaa xD |
żenua......
|
Guwno przez u!
|
Mhroook żondziiiiiii !!!!!!1111!1111!!!
|
O wszystkich którym się nie podobało, za karę, powstanie piosenka! Muhauhsuhsuhsuhsuhaushaush! <dżołk>
|
@Up
A już miałem powiedzieć, ze sie to do odbytu nadaje :P |
Jak widac, dla niektorych forum.tibia.pl to cale zycie ;)
Sa wakacje, a wy nie macie niz lepszego do roboty, tylko siedziec calymi tygodniami przed kompem, by zrobic jakis forumowy "dżołk"? |
@UP:
Lol, a czy ta piosenka brzmi jak nagrywana przez 'całe tygodnie'? @Topic: Myślałem, że będzie fajniejsza :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Piękne. .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |