![]() |
Pephy 127ms/Obsidia Dragon Lair Hunt! Rozmowa przez skype xD
Tak jak w temacie, o to rozmowa Pephyego przez skype ;DDD
Enjoy! http://rapidshare.com/files/41433972...45_19.mp3.html http://s006.wyslijto.pl/index.php?fi...down=&gk=money |
hoho xD nie wiedzialem ze taki dziki kutas z niego :D
|
tak nie moze byc ; DD
|
@Dalanther: Aww.. rapid. Właśnie ściągam z niego duży plik i w związku z tym, czy mógłbym prosić Ciebie (bądź też innych) o rehost na DOWOLNY* server, prócz megaupload'a.
* - i w związku z tym o link proszę na PW. Z góry dziękuję, jeśli znajdzie się ktoś uprzejmy ^^;. @edit: pojawił się i rehost ^^. Tyle, że w 1-szym poście i niestety ukrywa końcówkę. Oby nie mieli do Ciebie o to potem pretensji. Liczą się wkońcu dobre chęci. :) @edit 2: LMAO! XD PEPHY ROXOR XD @Pephy: nie obrazisz się, gdybym wgrał to na swoją mp3 i pocieszał się w smutnych chwilach? xD (Bezustanny śmiech :D) |
hahaha ładnie zielaq ładnie :D:D:D:D
|
Michal k****wa Roxior !!!!!! hahahahaahahahaha
to naprawde ty????????? ;o Czy fake? "Pephy :Ja ci kurwa dam PL ****u pierdolony , Kurwa z brazylii jestem , niewidzisz chuju? |
tak to ja xDDD
|
Cytuj:
o zal !@!@! :D kurwa jestes zajebisty , po ilu piwach jestes ? / byles? Trytrytrytrytyty LoL :D OooOooOo 2 zielone smoki o kurwa mac Lalalala Gowno kurwa !!!!!! Kurwa !!!!!!!!!! Na glebe :DDDDD Czas na czerwona kurwa matke @down Pephy :Ja ci kurwa dam PL ****u pierdolony , Kurwa z brazylii jestem , niewidzisz chuju? HaHA to byl zAl :D Jestes moim bossem |
problem w tym ze jestem trzezwy xDDD
wbilem 1.7 mln expa i no odjebalo mi xD |
jezuuu prawie lezalem ze smiechu na ziemi jak to sluchalem =DD
|
Pieknie kurwa 138 gp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
no radość no ; DDD
|
Cytuj:
ROX! XD Dawno się tak nie brechtałem dzięki ludziom, którzy sterują kwadratami i biją prostokąty. <pokłon xD> Tyś moim idolem normalnie xD |
Tresc niecenzuralna :D
Cytuj:
Na zachete :D Dojebane hhaha Btw. Przepraszam za przeklenstwa :) |
Łupen techno albo brud metal xDD
|
LleeeŻŻeeeeeeeeeee!!
|
Hahhahahahahahhahhahahha więcej może tym razem wrl ? hahahha dobre xD
|
"kurwa pey ty ****u pierdolony z brazyli jestem ty ciulu pierdolone ooooo"
to zle "ci kurwa dam pl ty ****u pierdolony, z brazyli jestem nie widzisz huju" |
hahahhahahaha
Zielaq ja Ci flache wisze kiedy moge wpasc:> |
z flaszka wpadaj zawsze xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |