![]() |
Bosal back in Action
Heh znów zaczalem grac... mam nadzieje ze tym razem juz na dluzej, chociaz i tak nie mam czasu, to jak skonfiguruje siec wezme sie za moja postac. Chodze teraz sobie po Rooku na swiecie Galena, nie powiem jaki nick ale na pewno nie bosal ;] CHodze i widze ze duuuuzo sie zmienilo, cala grywalnosc jest lepsza nie mowiac juz o mapach. Podoba mi sie naprawde bardzo. A kto wie moze spowrotem przyjma mnie na strone ;]
|
Hehe spox widac ze nasz stary zalorzyciej strony powraca do grania w tibie i
zajmuje sie strona :) |
Kiedy ja zarejestrowałem się na forum, to wszyscy mieli już podpisy
"hail bosal, będziemy tęsknić itp", więc miło Cię poznać! |
Bosal na Moda,Bosal na Moda,Bosal na Moda!
Musisz wrócic! |
Witamy spowrotem :D:D:D
|
Siemanko !!!
Miło Cię znowu widzieć ... |
bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda !bosal na moda ! bosal na moda ! :spam: :P
|
BOSAL NA MODA powiem więcej BOSAL NA ADMINA powiem wiecej BOSAL NA PREZYDENTA
|
Ta...
Urzekła mnie twoja historia re: up Ja powiem jeszcze więcej! BOLAS DO GAZU |
bosal na normalnego uzytkownika, powiem wiecej, przestancie lizac mu dupe...
|
OMG szok!
Ja to nazywam "powłoką zwykłych użytkowników"... I tak mało kto wie o co mi chodzi, ale nie ważne... Bosal: A jak tam Twoje inne stronki? ;) Masz dla nich czas? P.S. Wpółczuję... Tibia to coś strasznego! :P |
Hmmm.......
Zly dzial? |
Cytuj:
|
hehe Kaldrick http://www.members.lycos.co.uk/hegem...ots/hahaha.gifżeś ich przygasił :P
Bosal.. czemu na Galane? polecam jakiś bardziej rozbudowany świat. Jakbyś wpadł na secure to mogłbym się pozbyć p legsów i innych tego typu badziewiów :P |
Pieknie to Bk ujales :)
Hmm, ciekawi mnie jedna rzecz, a mianowicie czy Bosal bedzie teraz sie w miare regularnie wypowiadal na forum. |
Cytuj:
@Bosal Pozdrawiam :) |
Ooo! Kolejny nawrócony! :P Miło mi poznać.
P.S. We have missed you... Mister Anderson... :D :D :D |
kwik !? mein meister bosal ? KWIIIIK
|
"Troll Kafejkowy"- to twój char?!?!?!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |