![]() |
God's shield jest calkiem fajna :) Reszta prac w miare. Steel armor faktycznie ci nie wyszedl :D
|
Wieszok, ty te pomysły wziąłeś z MOICH prób z MOJEGO tematu, eh?
@down Proszę bardzo: http://tibia.pl/forum/showthread.php...7&page=6&pp=10 Gdzieś na dole Khan mi to zlecił. Jak wziąłeś, nic się nie stało. Chciałem się upewnić. ;) |
ciekawy styllciekawy.
@up podaj link do tego tematu. |
Nieźle..."Kenny" :D
|
Kenny (Wieszok :D) Fajny masz styl, też bym chciał tak umieć. A zresztą wiem do czego ten styl jest podobny, do gry "Happyland Adventures" :D:D:D
|
@Shanhaevel: no niekłuć się już o te próby, moja wina, że Khan takie fajne próby wymyślił ?? :P
|
A mi się niepodobają :) (jako jedynemu chyba :P ). Jak dla mnie zbyt... Ciapkate ? (chodzi mi o cieniowanie kropkami i ... jak by wszystko było kropkami zrobione ;) ) . Innymi mówiąc... ZAMAŁO KOLORÓW :P . Takie puste są, nic w nich niebije, nieoddaje sensu istniena :P (czy wy wiecie oco mi chodzi XD ? bo ja nie :P ) . Hmmm jak by to powiedzieć inaczej po Polskiemu... <myśli... 3 minuty mineły> Rysunki niemają tzw. Dusz. Puste w środku ;).
P.S. To chyba była krytyka :) ?.. |
@Avager Niebieski:
1) Obrazki mają mało kolorków poniewarz, jak ktoś gdzies pisał, pixele powinny składać się z jaknajmiejszej liczby kolorków :P, niejest sztuką coś namalować posiadając nieograniczoną ilość odcieni np czerwonego. Sztuką jest namalowanie tego samego z urzyciem 3-5 odcieni :P 2) Dlaczego ciapiaste ?? patrz góra :P |
według mnie na odwrót ;) dla mnie Czarno Białe by było lepsze ;) ... Bez urazy ;) .
|
Cytuj:
P.S: reaktywuje painta i zaczynam malować nowe, tylko niewiem co ;( |
katana v2; fire serpent sword i drzewko całkiem całkiem :)
reszta tak nie bardzo..mało szczegółów, nie wiem, może o to chodziło :] |
ogolnie to wszystko jest fajne tylko jak jest god's shield to irytuje mnie ten pentagran ;-)
|
$vboptions[postminchars]
|
Słabe prace, jedynie drzewko mi się podoba ... fqajne jest!
|
Bardzo fajne, mmkay :p :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:53. |