![]() |
neostrada pomocy
mam neostrade... i potrafi sie ona rozlaczac po 5 razy dziennie..... dlaczego?? co mam zrobic?? Wy tez macie cos takiego? Czy to zalezy od lacza czy modemu? a moze cos innego? pomozcie;(;( zapomnialem dodac ze wczesniej przed podpisaniem tej umowy mialem takze neostrade i chodzila ona bez zarzutu
|
Znałem jednego kolesia, który też miał Neostradę to go co 1 minutę odłączało. Mówił, że to chwilowe kłopoty i to przejdzie.
P.S. Wyjedź tylko ktoś tekstem "dziecko neo"... |
Mam Ten Sam problem Od ponad 2 Tygodni :(
|
Osobiscie nigdy takich problemow nie mialem, wiec nie wiem za bardzo co jest zrodlem. Najlepiej zadzwon do neostrady i porozmawiaj z kims, kto sie tym zajmuje, moze sie okazac ze cos kombinuja :p
|
Jak nie przejdzie samemu, to znaczy, że masz jakiś syf na kompie = format...
Wiem z doświadczenia :/ |
ja raz tylko mialem, ze w ciagu dnia 2 razy mi net padl i sie troche wqrwilem i zmienilem kabel od tamtej poru wszystko jest OK ;>
|
A można wiedzieć jaki masz system ??
Bo ja kiedyś miałem podobny problem, jak miałem Windows ME i udało mi się go rozwiązać (na XP-ku tak się nie da). |
Tak to już jest.
Zaleca się w ogóle nie instalować softu neostrady, tylko ściągnać odpowiednie streowniki do modemu i konfigurować ręcznie. Możliwe jest tak jak napisał Wieszok, im więcej syfu, tym częstsze kicki. Można też zaopatrzyć się w jakiś program auto_connect czy coś takiego, ale takich programów osobiście nie testowałem ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
@pan proszacy o....
Ahh dzieci Neo... Od kiedy TP zaczela rozpowszechniac neostrade, w tibi pojawilo sie o 80% wiecej polakow niz dotychczas, tylko ze Ci którzy dolisz z neostrada, myslac z tym nie da sie grac zaczeli wolac "FRI ITANS PLX", bo przeciez sa poszkodowani. I tak zeczela sie wojna Gracze vs naabs. Wojna ta trwa nadal, i zakonczy sie gdy ktos z nas, Graczy Honoru spali wam te modemy i uwolni Binladena który zbombarduje wasz biura obsługi klienta TP. <tak ode mnie:> [moze byc i Sadam ale on sie lipnie ubiera, i nie ma takiej fajnej brody] A więc Gracze, pochodnie w dłoń i jedziem palic modemy naabkom!! (ma ktos bazuke na zbyciu??) |
Cytuj:
Pozdro! _/ Kileros~ |
Mi sie neostrada co 5 minut rozłaczala ale to bylo przyczyna zle skonfigurowanego antywirusa w moim przypadku pandy zobacz czy antywirus nie blokuje połaczenia z internetem. Usunolem pande i do tej pory (5 miechow) jest spox
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:58. |