![]() |
Wasze ulubione komedie
Jakie macie ulubione filmy? Moje to (ogólnie komedie):
-How High(cudo) -Straszny film 1-4 -Eurotrip -Chłopaki na ibizie -teraz zasysam Ali G(nie wiem co to :P) jak szukalem to nie znalazlem. @Ghand a dobra chociaz? to moze sciagne |
Nie rób takich tematów ponieważ i tak zostaną usunięte z powodu spamu.
|
To forum to jedna wielka komedia...
|
Straszny film 1,2,3 :PP innych niepamietam moze American Pie 1,2,3,4,5
|
Piła 3.
A tak na serio to lubię komedie w których gra Pan Jim Carrey. |
Cytuj:
Mnie generalnie denerwuje, że dzieci zachwycają się takimi filmami jak ten cały straszny film (straszne dno) czy np ściągany. Nie mają kontaktu z ambitnym kinem i prawdziwymi komediami. Nie chodzi mi o tylko zagraniczne komedie, ale też o świetne polskie komedie, na przykład Seksmisja czy Dzień Świra (komediodramat, który jest świetnym filmem, nie ze względu, że non stop tam przeklinają [dużo moich rówieśników a także młodszych i starszych się tym podnieca], tylko mam na uwadze całą jego fabułę, o tym, jak to Adaś przeżywa te wszystkie rozterki. Naprawdę genialny film, jeśli się go rozumie.) Dużo amerykańskich komedii jest po prostu głupich. 'Bardzo śmieszne' żarty z tortem na twarzy, lub coś podobnego już nie powinno nikogo bawić, ale nadal bawi, bo dużo telewidzów ma 'niski poziom humoru' - bardzo mądry Pan Miodek, powiedział ostatnio, że humor dzieli się na 2 części, niski poziom i wysoki poziom. Niski poziom występuje, gdy kogoś bawi wcześniej wspomniane rzucanie tortami, lub jak ktoś się przewraca. Wysoki poziom zaś jest to poziom, gdy bawią kogoś bardziej wyrafinowane żarty. PS Cytuj:
|
"Wakacje Jasia Fasoli"
Zarty tak proste, ze az smieszne. Może jjeszcze bardziej Teatralna komedia? "Goło i Weoło" |
Większośc filmów Mela Brooks'a.
Stare angielskie seriale komediowe: -"Hotel Zacisze" -"M.A.S.H." -"Między nami pacjentami" -"Allo allo" -"Co ludzie powiedza?" I wiele wiele innych.... |
Nic śmiesznego jest dobre.
|
Polowanie na druhny czy coś takiego.
|
American Pie 1,2,3,4,5
Eurotrip How High Noc Żywych Kretynów Słoneczna Ibiza Chłopaki na Ibizie Niecne Uczynki School.For.Scoundrels ( nie mam polskiej nazwy ) :] Fin de Curso (nie znam polskiej nazwy) Wieczny Student ... |
american pie 1,2,3,5
How High Chlopaczki z sasiedztwa >MEGA BEKA XD Straszny film 2 dzien swira |
Nie wiem,czy to są komedie,ale ;
Borat, Straszne Filmy..To mnie najbardziej bawi A no yyy ten noo jak to yyyy przemówienia naszego Prezydenta razem z Ojcem Dyrektorem |
czas surferow, poranek kojota i chlopaki nie placza- dobre polskie kino.
|
Borat
Straszy film (1,2,3,4) American pie (1,2,3,4,5) Eurotrip Chłopaki na ibizie:cup: Nieostry dyżur:D Inne- może kiedyś przypomne sobie jakieś albo oglądnę nowe to napisze. |
south park najlepszy
|
Straszne filmy all
Wakacje Jasia Fasoli czy cus takeigo,lubie ogólnie komedie z jego udziałem bo jak pan xup powiedział sytuacje są tak głupie że aż śmieszne Hot Fuzz Borat 4 ever |
"Azumanga Daioh" mnie rozwaliła xD
Oprócz tego to nic więcej do śmiechu niż te forum mi nie potrzebne. |
Czas Surferow
Job-czyli ostatnia szara komorka Poranek Kojota Eurotrip To chyba tyle |
Eurotrip
Jas Fasola Alo Alo Borat American Pie (all) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53. |