![]() |
Lootbag
HELP zchowałem baga do pułki i zeszłem poziom niżej żeby sie rozejrzeć czy nikogo nie ma wchode po baga a go nie ma wczoraj bylo tak samo tylko myslalem ze ktos ukradl ale dzisiaj tam nikogo nie było help co z moim lootbagiem
|
Omg i po co zakladasz nowy temat ;/... Tylko spamujesz...
Zniknal lootbag innego wytlumaczenia nie ma... |
ale ja chcem go odzyskac
|
Cytuj:
Może patrzyłeś nie na tą półke co trzeba? LUb Po godzinie jest mini-save i może dlatego |
Cytuj:
juz nie odzyskasz;> |
Cytuj:
Nie na pewno nie bo tam były 2 regały i 2 pułki i nigdzie go nie było a ja położyłem baga do skrzynki i zeszłem schodkami i weszłem po niego i już go nie było |
lol
o nie! co teraz będzie? pobij matkę krzesłem...
|
Cytuj:
Poskarż się GM że ci loot bag zniknął:baby: |
Według mnie tez juz go nie odzyskasz :(
|
Ojej:(
Dzisiaj mi wcięło lootbaga 15k oz. z guardów i nie płaczę.. |
No i a co mnie twój loot obchodzi ja pytałem czy mogę swój odzyskać
|
Cytuj:
|
Nie martw się odrobisz te 1 chain armor bo nie liczę żebyś miał lepszy loot bag.
Mi dzisiaj znikną bag w którym było kilka bagów a w nich 30 Dwarven Shield, 5 Crossbow, kilka battle axe i 300 Boltów i nie płacze bo za pół godziny do takiego samego brakowało mi 3 Dwarven Shildy i 50 Boltów wprawdzie nie uzbierałem do końca ale wróciłem z tym co było;) |
4 rzeczy
Sa 4 rzeczy ktore mogly se stac:
1) Sprawdziles nie ta polke 2) Byl clean i baga wykasowano 3) Ktos szybko zwinal baga 4) Skoro go nie ma, to niestety go nie odzyskasz...:( przykro mi |
Up
Up ^ to Rosolzkury
Nie zazdroszcze:confused: mam nadzieje ze odrobisz. Good luck |
Miałem podobną sytuację. Położyłem Demon Shielda na ziemi w dp, odszedłem tylko na chwilę, a jak wróciłem, to już go nie było.
|
Cytuj:
Btw. pisze się 'odszedłem':baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Jesteś na 100% pewien, że nikt Ci go nie "zajumał"? Jeśli nie to zapewne to był mini-save. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |