![]() |
Nie potrzebane Spell'e
W tym temacie chce napisać o czarach które istnieja a nikt ich nie używa:(
1.Flame Strike-dla Pacc, ale po co jak częściej uzywa sie Vis'a 2.Poisoned Arrow-jaki Palleq o zdrowych zmysłach tego używa:P 3.Adevo Res Pox - jeszcze tego nie widziałem na oczy choć gram 2 lata i miałem Pacc'a 4.Desintegrate-kolejny czar o dupe rozbić... 6.Poison Bomb-Lepsze jest Fire Bomb 6.Cancel Invisibility-nie lepsze GFB lub Hmm? 7.Poison Wall-Lepsze są Energy lub Fire... 8.Undead Legion-Haha to jest dla smiechu:P 9.Enchant Staff-Widziałem to tylko 1 jak sie H'lvl bawił od picu... Je chyba można już usunąć i dodać nowe...PraktyczniejszeB) Pozdro All |
Cytuj:
jakis sork bije sobie dsy na niewidce ty dajesz cancel invisibly i sorc pada od dsow xD |
Cytuj:
Niektore czary sa tylko dla zabawy ;P. Ale tylko niektore... Zapomniales w sumie o palaryze czy jak to sie pisze. |
Cytuj:
Ten ostatni Spell zamienia Staff'a w Energy Staff'a i to trwa 1 minut... Atk:35 Def:45 2 Ręczna...(Wole Shield'a) Paralize jest dobre do zabijania kolesi na wojnach... Łapiesz cwaniaka ekipa i rzucasz ten czar i koleś nie może sie uh'nać jeśli jest w róchu(idzie z kratki na 2 kratke wtedy można go ubić) Paralize 10/108o !@dawid000 Jeszcze sie z takim czymś nie spotkałem żeby ktoś tak robił:P Ale trzeba o tym pomyśleć:) |
Cytuj:
A paralize... Jedna exura i juz moze sie normalnie ruszac. Nie oplaca sie. |
Cytuj:
|
Fajna zabawa ! Jednak kazdy czar ma swoje zastosowanie :) co prawda, nie ma porownania w Uh i Magic rope np. :P
|
Cytuj:
fakt, ze wystarcza exura, ale w czasie walki te kilka sekund kiedy jestes sparalizowany wystarcza zeby cie strapowac - a potem efekt juz wiadomy |
Cytuj:
|
Cytuj:
Do tego samego mozna uzywac f-bomb ale jednak czesciej uzywa sie poison bomb, niewiem czemu :P |
Cytuj:
|
sry pomyłka jednak flame to shit...
|
A Creature Illusion...w prawdzie to jest do zabawy, bo nic nie daje xP
No fajna lista ^.^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
2) to rzeczywiście mało przydatne 3) j.w 4) ooo.... przydaje się kiedy trzeba uciec z trapa 6 (poison bomb) czesciej uzywany niz fire bomb poniewaz rzucasz exane i szybciej pz znika po udanej akcji 6) przydaje sie (z magiem i dsami) 7) wogole nie wiem kto uzywa walli z fieldow, chyba pkerzy w carlin 8) o przepraszam, raz undead legion mi dupsko uratował (jedyny raz kiedy użyłem czaru) 9) kiedyś było przydatne, kiedy nie było rodów/ wandów |
Cytuj:
@2 czesc paladynów uzywa do trenienia dysa ( maja niski atak) @3 Evenom w sumie bez wiekszego zastosowania .... @4 bardzo przydatna runa przy niszczeniu "przesuwalnych" przedmiotów @5 zastosowanie na n-pvp "gaszenie ognia" na pvp do trapowania @6 w sumie malo przydatne, na pvp mozna "zdjąć" komus niewidke, nie dziala jak masz ring @7 w sumie malo przydatne , funkcja jak inne wall @8 szybkie odgrodzenie sie od przeciwnika... @9 podaj mi inny przedmiot majacy taki def. majac ulepszony staf praktycznie nic nie jest cie w stanie trafic z reki. |
Cytuj:
8. Do trapa idealne:] reszta sux, do zabawy >.> |
Cytuj:
Pzdr. |
Desintegrate - już nie raz używałem do niszczenia trapów na non-PvP, gdy koleś nakładł ~100 przedmiotów pod siebie i myślał, że go już nikt nie popchnie.
Undead Legion - Nie słyszeliście nigdy o blokowaniu FE? Tak się kiedyś polowało na hydry/vamp hell. Magowie stawiali FE, następnie ustawiało się je w kącie, stawiało undead legion, blokowało parcelami. |
Cytuj:
One zatrówają a nie zadaja Blod Hit'y!!Więc dupa z trenienia Jakie gaszenie?? Tarcza!+Jakaś broń:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |