![]() |
Tibia --> Single GAme
Czy jest taka wersja tibii, w której gram sam?
Bardzo ważne pytanie, bo ostatnio net mi muli a chcialbym pohuntować. Nie piszcie o OTServ, bo tam trzeba samemu swiat budować. |
Nie, niestety nie ma jeszcze takiej wersji. Moze kiedys bedzie, ale watpie. Skad mialbys wtedy podstawowy sprzet ? Jakby nikt nie sprzedawal (przeciez gralbys sam...)
Byl gdzies juz taki temat... |
sprzęt no kupił by od npc. :) a na początek by miał z 2 k kasy i już :) to by mu musiało wystarczyć :) :)
|
bezsens... przeciez cala przyjemnosc w tej grze to pogranie z ludzmi i mozliwosc rozmowy. jak ci sie net wali to sobie pograj w baldurs gate albo cos takiego.
|
Dla mnie single game to nie glupota. Mozna by byc zolniezem i wykonywac jakies misje, mozna by tez tak zedytowac gre jak na multi tylko ze nikogo by nie bylo (akurat niektorym sie to podoba, mi tez ;) ) mysle ze drugi sposob nie jest jakis super klopotliwy.
Cya in hell. |
Jest namiastka Tibi dla pojedynczego gracza i nazywa sie Open Tibia Server.
Pelnej wersji nie ma z prostego powodu: Jesli by byla pelna wersja CIP musial by skladowac wszystkie informacje u ciebie na komputerze, a to oznacza ze dosyc szybko wszystkie tajemnice gry byly by rozszyfrowane z poziomu kodu. |
zaloguj się o 8:54 rano to sobie będziesz miał Single Tibia przez całe 6 minut :D
|
Cytuj:
|
mazenie moje ;'(
chcialbym tibie singel ~
mam dosyc deadow od lagów :\ bylo by to cos jak diablo all z monsterow albo ze sklepu :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |